|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2007
Lokacja: Słupsk
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Aldora
Poziom: 24
Skille: 72/70
Poziom mag.: 3
|
![]() Widze ze moj poprzedni temat, zostal usuniety, poniewaz uzylem slowa "dedac", ktorego nie ma w slowniku.
Zaczne krotka historia: poszedlem sobie expic na fibuli, raptem ziomek nieoznaczony, zaczal mnie atakowac. Dostal biala czaszke. Zdazylem mu uciec, i potem jeszcze raz sie na niego natknalem, ale juz mnie nie chcial zabic. Nie mial juz czaszki. Jak tak zrobic? I pytanie troszke noobkowate: chcialem zabic jakiego kolwiek gracza, klikalem na nim prawym, potem ATTACK i moja postac nie chciala go zabic. Pokazal sie taki bialy napis, nad "czatem". Probowalem zabijac na roznych lvl: poczynajac od 8, przez 17, 25, probujac nawet na 46. I nic nie szlo. Nie mam pojecia jak to zrobic. Od razu mowie ze chciabym otrzymac w odpowiedzi sposob zeby zabijac majac biala czaszke. Pomoze ktos? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
http://www.youtube.com/watch?v=qOMKF135v30 Teraz wiesz, czemu usunęli Twój temat? Ostatnio edytowany przez Rybzor - 05-09-2007 o 23:30. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Moze przeczytaj ten bialy napis, ktory sie pokazuje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() up@ jemu chodzilo ze on chcial zabic 46 levela (tak mysle) nawet jesli jego sprawa jak ma hajs niech traci na tibie potem on bedzie mial kompleksy z tego powodu nie my ;p
obok eq jest taka reka kliknij na nia wtedy bedziesz mogl lac ludzi Ostatnio edytowany przez Zalgadis - 05-09-2007 o 23:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2006
|
![]() Hmmmmm..... chłopcze albo grales tylko na serverze non-pvp albo kupiles postac na jakiejs aukcji
![]() przejdzmy do rzeczy zeby zaatakowac gracza na pvp albo na pvp-enforced trzeba zacisnac piesc tak by sie zrobila czerwona |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Widac moj nick na filmiku! |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() edit: @up: aff, szybszy. Ale za to double!
Cytuj:
![]() Przejdźmy do rzeczy, każdy głupi wie, że na e-pvp nie trzeba żadnej łapki zaciskać. Pomijam już, żeś o interpunkcji nie słyszał.
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() @adammistrz
jakim cudem na no-pvp ziomek mogl go zaatakowac? ![]() czytaj ze zrozumieniem ![]() @topic kliknij w ta łapke po prawej stronie powinna byc czerwona i wtedy ponow czynnosc z atakowaniem (nie radze w miescie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() ryba ty c.w.e.l.u to ja kurwa pisze pojebane pytania? jest tam moj temat RS lol?
@topic 1.poczekal az czacha zniknie 2.kliknij na ta piesc zeby byla czerwona i zacisnieta
Ostatnio edytowany przez dawid000 - 07-09-2007 o 13:47. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
|
![]() No men, przecież filmik dokładnie wskazał, że odpowiedź na Twoje pytanie była w manualu, a temat był całkowicie niepotrzebny. Proszę mi się tu wyrażać xD.
btw co to za skrót? Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Rybzor - 07-09-2007 o 14:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Imię: Kalun Ligo
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() @up
omg dalem kropki bo cenzura jest bez kropek by pisalo ****u
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Wiesz, że omijanie cenzury to łamanie regulaminu, buraku? NIE NAJERZDRZAJ NA MOJOM RYBEM!111
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Piterach na jakim servie grasz? Bo są takie servery jak Pvp gdzie mozna zabijac innych graczy w sposób brutalny... xD Są servery No- pvp gdzie nie mozna zabijac innych graczy or takie jak Pvp- enfforced gdzie za zabicie innego gracza dostajesz exp... ;D
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Koniec Tematu!!!!
Prowokacja!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() "Widze ze moj poprzedni temat, zostal usuniety, poniewaz uzylem slowa "dedac", ktorego nie ma w slowniku.
Zaczne krotka historia: poszedlem sobie expic na fibuli, raptem ziomek nieoznaczony, zaczal mnie atakowac. Dostal biala czaszke. Zdazylem mu uciec, i potem jeszcze raz sie na niego natknalem, ale juz mnie nie chcial zabic. Nie mial juz czaszki. Jak tak zrobic? I pytanie troszke noobkowate: chcialem zabic jakiego kolwiek gracza, klikalem na nim prawym, potem ATTACK i moja postac nie chciala go zabic. Pokazal sie taki bialy napis, nad "czatem". Probowalem zabijac na roznych lvl: poczynajac od 8, przez 17, 25, probujac nawet na 46. I nic nie szlo. Nie mam pojecia jak to zrobic. Od razu mowie ze chciabym otrzymac w odpowiedzi sposob zeby zabijac majac biala czaszke. Pomoze ktos?" Nikt ci nie pomorze ty wyszczerbiony downie, i dobrze ze ci sie nie udalo, szkoda ze cie nie rozwalil! Ostatnio edytowany przez Machrumczas - 10-09-2007 o 20:22. Powód: pkerzy to downy! |
![]() |