|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2004
Lokacja: Ełk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Xozuji Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
|
![]() Witam
Ostatnio zauwazylem ze znaczaco zwiekszyly sie lagi Nie mam na mysli tylko siebie, pytalem wszystkich znajomych i zupelnie przypadkowych ludzi kazdy twierdzi ze jest cos nie tak ![]() Osobiscie gram na Hiberni ale mam tez postaci na innych swiatach Ktos tez tak ma?? P.S.przed tymi problemami z logowaniem bylo ok |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() powiem krotko po tych problemach z logowaniem tez cos mam ale nie musi byc to wina cipow moze akurat robia w twojej miejscowosci cos na liniach telefonicznych albo w centrali sie z czyms bawia i masz problemy a poza tym jezeli masz slabszy sprzet to powylaczaj gadu gadu ( zwykle nie tibia gg ) strony internetowe ktore przegladasz to moze powodowac lagi. ja osobiscie mialem kicka przez telekomune na roku i kiedy sie zalogowalem mialem 4 hp ful atack i gromadke wolfow kolo siebie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Moim zdaniem mogą być dwojakie powowdy, rozwiązano problem z logowanie i na modłe M$ wygenerowano jakiś inny (żeby użytkownikom nie było za łatwo), drugi - powodem może być powstanie dwóch nowych światów i znów jest problem powodowany z serwerem poprze który wszyscy się logują.
|
![]() |
![]() |