|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Minferno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 13
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Witam.
Mam wielki problem.Nie wiem jak szybko uzbierać 5k w ciągu 5 godzin.Za 5 godzin wraz z kumplem chcemy kupić domek(ja właściciel on gość) i damy na niego 5k ale spieszy nam się.Za 5 godzin potrzebuje tej kasy i mam pytanie.Jak szybko tą kaskę uzbierać ?Jestem posiadaczem PACC moje dane są po <<<<<tej<<<<<< stronie Sprawa jest poważna pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() niezły newbie sie trafił,
idz porob lootbagi nie wiem gdzie na pacc sie robi bo nei ejstem posiadaczem. ja na zamku obok ab elvenabe czy jakos tak to 5k w 2 godziny spokojnie wychodzi zycze powodzenia |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: PiŁa
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Kup 2500 Wheat u NPC Donald w Thais , zrób z tego bread a następnie sprzedaj go za 5k u NPC Sherry McRonald również w Thais
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lootbagi,lootbagi i jeszcze raz lootbagi... zbieraj wszysko co lezy i jest cos warte.... albo idz na roty na darashie i bij roty, one daja nizly loot/exp rob lootbaga i 5k na banka uzbierasz... Istnieje jescze jedno wyjście xD Sprzedaj całe eq moze tyle będzie ( powiedz nam jakie masz eq ) to ode mnie pozdro i narq.
P.S. jeszce jedno. Mówisz, że kupujesz domek razem z kumplem ale i tak niby Ty za wszystko bulisz. Połączcie siły będzie łatwiej... 2,5k to zbieram tak w 30 min zalezy od miejcówki ( mino mount, fibula ).
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() idz na wyrwy
|
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() ktory to server ma ss wciagu nocy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
![]() Mino piramid (darashia) roty (darashia albo liberty bay) tomby (Ankrahmun) dworci (Port hope) Chakoya (Svargrond). Najbardziej z tych polecam mino, roty, a szczególnie chakoye...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Polecam minosy na darashi. Są tutaj. Z mino leci bardzo wartościowy loot, bij tylko zwykłe aby nie tarcic czasu na bieganie po pietrach, bawienie sie z innymi rodzajami Minosów. Na zwykłych nie stracisz za dużo UHów oraz innych run leczących. Zbieraj wszystko co z nich wyleci, jak masz postmana to problemu nie ma, obok jest skrzynka. Jeśli go nie masz to musisz sie liczyć z transportowaniem lootbaga o sporej wartości do miasta. 5k uzbierasz w krótkim czasie. 5h na pewno wystarczy. Jak bedziesz miał jeszcze nóż to zarobisz trochę na skórkach, taki bonus.
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() Podsumowujac
1. Roty na darashi/liberty bay 2. Mino na darashi 3. Sprzedawanie/robienie chleba 4. Zamek obok ab Od siebie Najlepiej to idz do kopalni dwarfow i zbieraj tam wszystko co lezy na ziemi, jak uzbierasz z 5k cap lootbaga, schowaj go, zrob 5k i pozniej sprzedaj w sklepie, najszybciej zarobisz. Mozna tez isc na roty, daja duzo kasy + mace, malo ludzi tam chodzi bo jest duzo miejscowek, zbieraj mace i kase + lvl podskoczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Dobra, podam pierwszy sposob, ktory przyszedl mi do glowy. Co prawda nie najlepszy, ale zawsze mozesz urzadzic PK
![]() Ostatnio edytowany przez Me$z - 15-09-2007 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() allegro.pl też sposób
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: ToRuń
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up:
Ale nie w 5h ![]() @topic: hmm... popieram propozycje podane wyzej ewentualnie tomb jakiś słaby...
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Gobliny na edron i sprzedaj wszystkie kamienie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() scraby i mumie ja w 30 minut moge zebrać na zamku kolo ab 1k z samych chain armorow,brass armor i halberdow
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() Jak byś zauważył założyciel tematu miał tylko 5h na zdobycie tej sumy, a nie 24h. Czemu nie myślisz ?
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2007
|
![]() @up
Jeśli dobrze zrozumiałem jego post to autor tematu w 2,5h tym sposobem zarobiłby 5k |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() |
|