|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() Wczoraj pisal do mnie koles jakis kosiorek ze jestem na czarnej liscie i podal mi stronke zebym na nia wszedl. Nie wchodzilem bo myslalem ze to hack. Dzisiaj (teraz 0 wlaczam tibie i widze napis You are banished. Nie wiem nawet czemu. Ten Kosiorek pisal ze jestem na czarnej liscie za uzywanie BOTA!!! Ale ja nigdy nawet takiego czegos nie uzywalem do tibii.
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() to moze najpierw sprawdz na tibia.com za co bana dostales??
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() ale u mnie cos nie moge sie zalogowac na tibia.com. wciskam przycisk login i bialy ekran nawet przez 1 h
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Jakiej przegladarki uzywasz? IE? Jesli tak to sprobuj zainstalowac Mozille. I o ile sie nie myle mozna sprawdzic za co sie dostalo bana wchodzac w community>characters (?).
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Nom IE. A ten koles jeszcze mi mowil zebym sie nie zdziwil jak bana dostane
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arask
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 47
|
![]() Cytuj:
@down A może wysłałeś adres do tej black listy gdzieś na trade, albo do kogoś innego?
http://www.erepublik.com/en/referrer/Ratero Kliknij i wejdź do świata Erepublik ;] A przy okazji pomóż mi się wzbogacić huahuahah... Ostatnio edytowany przez Rater - 22-09-2007 o 14:45. |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() until Oct 22 2007, 12:03:43 CEST because of hacking (Spreading hack links is a violation of Tibia Rule 3e)
LOL ZA HACKOWANIE. NIKOGO NIE HACKNAL NIGDY I TO NA MIESIAC omg. Chyba wiem kiedy to sie stalo. jak ten koles do mnie pisal i podal link to cala rozmowe skopiowalem i wyslalem na gg kumplowi 10? ek zeby go spytac ocb. I to pewnie temu. Nom chyba na trade dalem bo kupywalem bohy i mialem na copy formuljke z kupywania a jak wzialem i kopiowalem ten link to niechcacy wyslalem Ostatnio edytowany przez Cuful - 22-09-2007 o 14:50. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Hack za rozsylanie 'hackierskich' linkow.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() wiem wlasnie czyli wakacje na miesiac. omg. a tak dobrze mi szlo. Chociaz to moja wina. Mojego roztrzepania.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() A nie da sie tego jakos cofnac?? wytlumaczyc gmom>??? PLZ JA CHCE SE POGRAC!!!!!
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() wes naódz siem polska jenzyk!
Napirz do giemom " qórwa zrobiem fam napat na hate macie deada na rl" i ci nawed demon chelmet dadzom!!!!!1111111
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Som lebsze sposopyu ;\ @topic Z tego co pamiętam to chyba pisało się do ciapsoftu (konkretniej do cmów), ale oni i tak mieli to w dupie ;} (e-mailem to było chyba) jeśli się mylę to niech ktoś mnie poprawi.
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Tak na serio to uzyj wyjasnienia na tibia.com uzasadniajac zalujac pozdrawiajac klaniajac sie itd...
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 02 2006
Lokacja: Ostróda
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Venix
Profesja: Druid
Świat: Eternia
Poziom: 35
Skille: rod/24
|
![]() Nie da sie, zrób sobie drugą postać jak tak bardzo chcesz grać.
Lepiej to sie poucz przez miesiąc a zrobi Ci to lepiej niż Tibia, taka dobra rada : ) |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Arashi/KoA
Świat: Thoria/Aldora
![]() |
![]() AAAAAAA nie pograsz se 1miech!! Straszne!! AAAAAAA. Nieeeee to aż cały miesiąc!!
Załóż se niu konto. Można odwołać się. Ale i tak gówno Ci to da -.-