|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() EDIT! Grupa została założona. Wszytskie osoby, które wysłały mi PW, mogą już się zgłaszać przez Panel Kontrolny Użytkownika. Osoby, któłre tego nie zrobiłły, przeczytać TO i wysłać PW. Jak przyjmę, to możecie dołączać. Na wstępie: nazwa jest robocza, bo pomysłu nie mam jeszcze =]. Rzecz druga: chciałbym wiedzieć, ilu ludzi było by chętnych do takiej grupy, dlatego stworzyłem ten temat, żeby nie było jak z grupą NBA [członków: jeden] i żeby Dr.Omaderowi PW nie zawalać. Chętnych wielu pewnie nie będzie, ale co tam. Grupa składała by się z ludzi, którzy od pożądnego RPG [PC jak i AD&D] wolą przeczytać cokolwiek, i osób które jak np. ja i mój kumpel jadą sobie na 2-4 godziny do EMPIKu, biorą coś ciekawego do czytnia, siadają na jakimś siedzisku i odkładają z powrotem jak się znudzi, albo jak już się było za długo. Nie ważne co czytasz [oprócz Harleqinów itp. Mam na myśli takie tanie dziwności, inne romansidła jak kto chce. Książki to nie tylko fantastyka], jeśli czytasz to z uporem maniaka. Piszcie co myślicie i czy byście chcieli wstąpić [Avager Tymmczasowy: jeśli tu zajrzysz, to nie krytykuj na ok. pół strony A4, tylko RAZ napisz co myślisz ![]() EDIT @down: dobra, to wszytko =] @wszyscy, co im się nazwa nie podoba =] : Oczywiście, że się wam nie podoba. Mi też się nie podoba =]. Jest poprostu żeby ludzie mniej więcej wiedzieli o co chodzi jak sprawdzają "O wszytskim i o niczym" =]. Ostatnio edytowany przez Hedroxx - 30-12-2004 o 01:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Proponuję nazwę 'Book Readers'. Może wyda się prosta i w ogóle, ale ma głębokie znaczenie. Hail -=BR=-!
PS: Czemu wymieniasz książki Fantasy/SF/i w stylu np. 48 stron? Jak książki to książki, a nie tylko tyle...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2004
Lokacja: W cieniu drzew...
|
![]() Pomysł mi się podoba ale nazwa nie :\
Chętnie dołącze |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() ja jestem zdecydowanie na tal
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Hmmm... Czy taka grupa juz nie istnieje? 'Karczma Skrybow'... Niby tylko dla pisarzy, ale logiczne, ze kto pisze-ten czyta
![]() Ale jezeli i tak zamierzacie zalozyc grupe, to chetnie dolacze. Nazwa... Ranga moglaby byc Bibliotekarz ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
|
![]() Pomysl mi sie spodobal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Fajny pomysł
![]() A nazwa? Musi być jakaś klimatyczna i po polsku (no chyba że grupa będzie zajmować się czytaniem po angielsku ![]() Próbowałam coś wymyśleć.. Na razie przyszło mi na myśl: Studiujący Księgi Strażnicy Tajemnych Ksiąg Bractwo Białej Księgi .. taktak, wiem wszędzie księga, ale to mi akurat najbardziej pasowało do tego co niżej: podoba mi się 'Bibliotekarz' uuk ![]()
![]() lvl 41 mlvl 15 (nareszcie!) fist: 35 (40 na Aurei ![]() dist: 77 (171 miejsce ![]() shield: 65 fish: 45 Ostatnio edytowany przez Dobromiła - 15-12-2004 o 21:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() W końcu jakaś grupa dla tych co lubią poczytać dobre książki. Jakby powstała to odrazu zgłaszam się na członka.
A nazwa.....hmmmm........"Zapaleni czytelnicy", "Mole Książkowe","Mole klub" @Ghost Nieudany(parę postów niżej) Z tą nazwą"Biblioteka" to nie głupi pomysł ![]()
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 15-12-2004 o 17:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() ja bym dołączył
![]()
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ZAAAA! A do nazw to ja głowy nie mam...
A propos, to ehhh... Hedroxx, to o mnie chodzilo, to że sobie z "tym" kumplem siedzisz, w Empiku? ![]() PS: Jakoby, jestem "tu nowy", [nie ma co, Gothic robi swoje ![]() TIBIA RULEZ !!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo dobry pomysł z tą grupą. Chętnie dołącze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() ZGŁASZAM SIĘ!
Nazwa... Może "Księgarze"? Albo "Biblioteka", a rangą byłby "Bibliotekarz"...
![]() |
#13 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() No no no, ja się zgłaszam odrazu
![]() Nazwa ? Hmmm..... "Bratctwo Ksiąg" ?? Albo coś ala takiego ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Jestem za Księgarzami i rangą bibliotekarz [kojarzy mi się z pewną małpą...
![]() BTW: może jakąś sonde walniemy? Ale to troche później, na razie co lepsze propozycje wypiszemy. [zedytuję później bo muszę kończyć] |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
|
![]() też się zgłaszam, ale co do nazwy to nie mam pomysłu, a sonda może być
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Bardzo chetnie dolacze. Nazwa moze...hmmm..."Evul Readers"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
Lokacja: Moon's Spawn
|
![]() ja tez chetnie sie przylacze
![]() ![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Khe, khe Pratchett plx? @ Co do rangi najlepiej bedzie przeprowadzic sonde Ostatnio edytowany przez Rankor - 22-12-2004 o 22:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Popieram pomyśl i jestem za.
![]() |
![]() |