![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2007
|
![]() Gram już troche na tym serwie zawsze było w miare dobrze dopóki nie spotkałem gracza o imieniu Wilkes..
Pewnego dnia siedze sobie spokojnie trenie w Greenshore na rotach.Napewno każdy zna to miejsce,W między czasie czytam sobie forum na tibia.pl,Nagle włączam tibie patrze a tu ziomek zabrał mi parcele.Zycie spadło mi do reda i o mało co nie padłem... z nerwów wyzwałem go.. i poszedłem do dp.. Następnego dnia trenie w tym samym miejscu nagle wpada mi ziomek i wali mnie nie mogłem sie obronić bo nie miałem przy sobie broni na szczęście miałem kilka uhów zaczołem uciekać napisałem do ziomka z gildi że goni mnie jakiś koleś ziomek dobiegł pomógł mi nie zabił kolesia ale mogłem sobie spokojnie dojść do dp doszedłem do dp nagle dostaje wiadomość od tego kolesia Wilkesa że mam hunta i że musze mu zapłacić 20 k wyraźnie nie zgodziłem sie na zapłate tych pieniędzy ponieważ czułem i czuje sie nie winny.. Mineło kilka dni ide sobie do dp w thais patrze stoi Wilkes ze swoim ziomkiem Arowixem(101 lvl ) Wilkes powiedział do Arowixa żeby mnie ubił bo jestem hunted.. on mnie ubił i od tamtego czasu mam hunta.. Wilkes żąda odemnie 10 k Co zrobić ?? Przestać grać?? Zapłacić?? Czy może jest jakieś inne wyjście?? Poradźcie mi coś.. Sorki za błędy ortograficzne pisałem tego posta w pośpiechu |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2007
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Z przydupasami h-lvl'ów nie wygrasz ;/ Chyba ze tego kolesia nienawidzi duuuza ilosc osób to można coś wykombinować ;] Dowodem niech będzie John Cofi ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Kalisz
Imię: Fayter
Profesja: Elite Knight
Gildia: wejdz w nick i sprawdz LAAAWWL
Świat: Rzyduf
Poziom: >_<
Skille: 85+/84+
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Porozmawiac powaznie z Arowixem bez "kur" itp. tylko poprostu rozbudowanymi zdaniami udowodnic ze ten i ten hunca cie za free,chociaz jesli zbluzgales kolesia to zasluzyles na dead,na payment zas nie.To moje zdanie,ktore i tak nie bedzie brane pod uwage przy tym sporze wiec ymh gl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Cofi heh to "muj buk". Jak mnie ubil thesikiem , trajdi of the hero następnego dnia pisze do niego czy sie cieszy i za co ma hunta to on sie przyznaje do sharowania , bo pisze że nie grał tego dnia bo studiuje lub jak to na ukrainie podstawówka xD i że nie mam hunta .
Gadałem tez z moim kumplem że do niego cofi tez sapał i go zaczął bić , ale cofi wielki ziom Alunira napisał do niego i gadał że ma go nie ruszać , a jak John bedzie jeszcze raz sapał to niech go ubije jak chce , bo Alunir ma juz go troche dość. Wiec kumple asslickera Arcani kruszeją |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() 2x up* no to chyba wiesz co nalezy zrobic ;p? mala prowokacja i jednego asslickera mniej ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Hmm po pierwsze wniosłeś coś do tematu??
Chyba nic jedyne na co cie stać to na pisanie Zal.pl to że jesteś lizodupem hlvla to nie znaczy że inni gracze też tacy są.. Ja nie jestem!! i dlatego dostałem hunta dam sobie spokój z zakładaniem takich temtów i tak z tego nic nie wyniknie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cosmic Gender Bender
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() Cytuj:
arowix juz nie ma tyle do gadania co kiedys, wiec ja tam nie widze problemu :Q
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Co z tego że nie ma tyle do powiedzienia jak kiedyś.. jak człowieku ja moge gówno zrobić... poprostu dam se spokój hunt to hunt.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja bym to rozegrał troche innaczej....
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Cosmic Gender Bender
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 99
Poziom mag.: 58
|
![]() trzeba zagadac do odpowiednich ludzi poprostu... jesli faktycznie jakos pokazesz ze niebardzo ty jestes winny to i ty i osoba do ktorej sie odezwiesz bedzie miec z tego profit... dlatego mowilem ze nie ma tyle do gadania co kiedys, zreszta on zawsze byl mocny w slowach
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 10 2006
Lokacja: ChoRzów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wilkes to pionas!!
Ciacho 23:24:01 wez ja na bata moze sie zakocha Bellivioon 23:24:28 wole h**a do sloika z dzemem wsadzic niz jej do c*py |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
Lokacja: Słubice
Imię: Mistrzunio Joda
Profesja: Druid
Poziom: 44
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Kto z AB i moze ktos zna JODE?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
![]() |
![]() ja tesz shókam kolegóf
![]() bys mial rl tez bys gral malo Ostatnio edytowany przez Doom Terror - 01-11-2007 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja nie znam jody, nigdy nie widzialem tego nicka ...
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() a z jakiego jestes miasta w Tibi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Up masz racje na 100 %o. Taki John Cofi
![]() Offtop:[CHAR]Picinhoxs[/CHAR] niesiadajcie do tibi pod wpływem czegos tam [zobaczcie moj last dead ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2006
Lokacja: Cieszyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michnizmcmcmzcmzcmm
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ormo
Poziom: 63
Poziom mag.: 69
|
![]() @up
Chwalisz sie ze brales cos\piles? Czy chwalisz sie ze byle 12 sorc moze cie zabic bez najmniejszego problemu. Ostatnio w dziale filmy byl filmik z pk na arcani i padles od 25 sorca i jego kolegi mimo ze miales uhy. Szczyt wszystkiego Piotrus ;[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Pociesz się tym, że na Arcanii grają więksi frajerzy od ciebie -> Dran A. ^^