|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Profesja: Royal Paladin
Świat: Keltera
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() dragon lair venore
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() On pyta o Dragi, a nie Dragi+DL. Temat jest "Dragon hunt", więc wnioskuje że chce iść huncić a nie expić. Tak więc napewno nie Fibula (tylko 50lv+, i do tego 3 albo 4 DL'e), na Quescie pod Thais masz respawn 3 dragonów w jednym miejscu, kolejne 3 masz na Mintwalin, następnie tylko Venore Dragon Lair (nie nadaje się do huncenia z DS'ami).
@Jak huncić? Skąd mamy to wiedzieć? Nie podałeś swojej profesji, skilli, mlv, levelu, eq.. Nic. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
@poreda: róznica jest tylko w języku polskim (a raczej slangu "spolszczonym"), bo w jezyku angielskim jest tylko jedno słowo - hunting
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 16-10-2007 o 22:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Idziesz w 4 na demony. 3 Shoterów + blocker. Na łeb masz około 1k expa co 10 minut (wolny resp). To nienazywa się expieniem tylko hunceniem. Podałem ci tylko przykład.
@up No możesz próbować bić Tempest rod i stać na ukos (nic więcej) ale myśle że będziesz wastował (ja biłem 41 ED, używając Exura Sio co zmniejszyło stratę mana fluidów). A druga opcja to bić 2x DS+Tempest rod (mało jest miejsc na FACC, dobrych na tę metodę), no i ostatnia najgorsza czyli qć z hmm na utamce ![]() Ostatnio edytowany przez poreda - 16-10-2007 o 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2007
Imię: Toffik
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Valoria
Poziom: 73
Skille: 14/25:D
Poziom mag.: 57
|
![]() Na draconii masz 5 dragów plus dl (nie musisz go lac jak nie chcesz), dragi sa pochowane w jaskiniach, wiec nie ma obaw o zgon w jednym miejscu sa dwa i tam trzeba ropnac jednego, i jest w miare szybki exp polecam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladhino
Profesja: Paladin
Gildia: jakos tam po angielsku ;D
Świat: Nerana(kolejki)
Poziom: 28
Skille: rosna;P
Poziom mag.: 10
|
![]() <lol2> hunt i exp to jest jedna zecz czyli zdobywanie doswiadczenia nie wazne czyli dostaniesz z demona 3 expa czy 1000 i tak to bedzie expienie/huncenie po drodze na mintawn jest ladny respawn dragon w sam ras z 2 dsami polecam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
![]() |
![]() Możesz spróbować Multi-spawn w Dragon Lair. Niestety, szansa na trafienie na pusty d-lair jest nikła.
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() ja tam mam zamiar palkiem na hunt dragona isc 45 lv 75 skill...
przy okazji zalapie sie na DS'a ![]() |
![]() |