|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Walens
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Alone Ones
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 94/68
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Witam!
Mam pytanie czy po update opłaca się trenować magic level u palka?? (przed upem robiłem bardzo dużo hmm).Mam level 40 i obecnie 11 m level i cały czas się zastanawiam czy podszkolić to czy nie gdyż sd juz się nei opłaca używać.A wy jak myślicie? ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() lolz na 40lvl 11mlvl?
ja na 25lvl mialem prawie 11mlvl ale jak najbardziej oplaca sie robic mlvl palem!!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Czym lepszy m lvl tym lepiej sie leczysz więc trenimy
![]() PzDr! ja na 30 pallkiem miałem 11mlvl gdyby nie z 5 dedów to by był z 12 może 13 ![]() Ostatnio edytowany przez Szybki'lols - 21-07-2007 o 21:19. Powód: kwiken |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Jezeli robiles duzo hmm a na 40 lvl masz 11 mlvl to nie jest to dobry magic lvl. Na tym levelu conajmniej moglbs miec 13mlvl, a ludzie maja tez 15 juz na 40 lvl. (Co oznacza ze nie za wiele tych BP hmm zrobiles).
A co do tematu to oczywiscie ze oplaca sie trenowac mlvl. (w sumie mi przy expieniu dobrze wchodzi, a jak mam full mane to spalam zeby zostalo tak na 2 vity). I czemu uwazasz ze sd juz sie nie oplaca uzywac? Tak czy siak na wojne zawsze sie przydaja palkowi. Przemysl to i zdobadz jak najwyzszy mlvl (lepiej miec 21 mlvl na 100 niz 17-18 co nie? ) ---hail Furora--- |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() przy mnie 97 rp walil 3 hity ,47 ,48 ,49 na wojnie to sie raczej nie przyda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
|
![]() Boże weź nie słuchaj ich , bo nie mają pojęcia o tym .
SD legenda tak jak kolega wyżej powiedział , m lev u palka po uptade w góle prawie nie jest już przydatny taki jak masz na 40 jest jak najbardziej ok , w ogóle go nie trenuj , z levelem sam urośnie . Po tym uptade zrobiłem sobie palka ma on 20 dni i 40 lev 12 m lev 68/43 i m lev wogóle mi się nie przydaje dragi cisne sobie jak chce bez dużego waste ( troszke manasów ) , a i co do tego , że sd palka na wojnie sie przydaje to chyba kawał ma być ? Kiedyś m lev u palka ćwiczyło się tylko na SD i większe hity od tej runy , a teraz po co ? Pal i jego sd na wojnie to śmiech na sali ; ) takie jest moje zdanie teraz można srać na m lev paladyna i tyle . @DOWN Powiem ci tyle , że level jest ważniejszy niż m lev u palka ( teraz ) wyższy level : więcej expowisk , szybszy exp , bardziej się ciebie boją takie 40 + xD , a na m lev zawsze jest czas a , jeżeli chodzi o uhanie to wiesz .. pare punkcikow życia w tą czy w tą .. zresztą napewno np. na dragach nie będziesz używał uhów , a nawet e vity tylko sama e-gran , a jak ja mówie na swoim przykładzie mam takie małe waste na dragach na takim lev to na wyższym .. Dobra rada dla ciebie exp , exp , exp olej m lev ; ) Ostatnio edytowany przez Darkneress - 21-07-2007 o 23:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2006
Lokacja: Konin
Imię: Walens
Gildia: Alone Ones
Świat: Aldora
Poziom: 134
Skille: 94/68
Poziom mag.: 23
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Czym wiekszy masz mlvl tym lepiej sie leczysz i to chyba jedyny + mlvl u palka
I jeszcze mam takie pytanie, czy hity z exori con zaleza od skilla,lvla,mlvl? |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Sir lumpi
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 45^
Skille: 68+\67
Poziom mag.: 5+
![]() |
![]() Zaprawde zaprawde powiadam Wam iz lvlm polaca sie cwiczyc bo moze cip... sie zachciec powiekszyc atak niktorych run i jest 2 strona np na 60~lvl nie exur'niesz sie na maxa jesli nie bedziesz miec odpowiedniego lvl magicznego
WIEC POWIADAM WAM CWICZCIE LVL MAGICZNY <hmm tez sie sprzydaja> Amen Ps.Odbija mi strasznie xD
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Soest
Imię: Ksiezniczka klejnotow
Gildia: End of World
Świat: Harmonia
Poziom: 40
Poziom mag.: 49
|
![]() Mlvl zawsze jest wazny(nawet u Knighta).Pisalo,ze P Bolt go zastapi,ale nie jest tak do konca...Bywaja potwory z duzym pancerzem i na ktorych bardziej oplaci nam sie uzyc runy niz marnowac na to amunicje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Imię: Piro-Pall
Gildia: nadal szukam :(
Świat: Isara ROX!!! :D
Poziom: 23
Skille: **/**
Poziom mag.: 8
|
![]() Mi i tak zwisa mlvl
![]() a tak to spalajac mane mi rosnie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Poziom: 70+
![]() |
![]() nie przejmuj sie mlvlem teraz, daj mu samemu rosnac i tak Ci sie nie przyda- 9mlvl do m wala reszty nie trzeba ;p
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ta, opłaca się, żebyś mógł używać najpierw mw a potem paralyze. Swoim palkiem 15 mlvl wbiłem dopiero koło 60 lvla (nie pytajcie, dlaczego, bo to aż głupie), ale i tak przed 60 lvlem sdki wiele krzywdy nikomu nie zrobią, demonów/wrli się nie hunci. ATM trenowanie mlvla 'na sd' to głupota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
Profesja: Elite Knight
|
![]() NIe oplaca sie. !!
Co da ci mlvl skoro z sdkow bedziesz walil strasznie slabo. Jedynie poprawi ci to nieznacznie leczenie |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2007
Gildia: Bongo?
Poziom: 65
Skille: 60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
PO upie sie nie oplaca trenic Jak pisali pbolce zastepuje sdki, a one od 55lvl, wiec warto cisnac lvl a nie mlvl. Ten drugi sam wskoczy z lvlem wlasnie walnalem testa w 92 ek za 50... Ostatnio edytowany przez Massterralph - 27-07-2007 o 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Przemyśl
Imię: Laluss-Pallek
Gildia: Pandorix Legion
Świat: Pacera
Poziom: 35+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ja Mam 25 palka i mam 7 magiczny nie chce mi sie trenic magicznego ale postacie z PAccem mogly by go troche potrenic bo przecierz tez Jest TAki Czar Jak Exori Con a JEgo sila tez zalezy od Magicznego i po zatym na wiekszym magicznym wiecej sie leczymy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ile to trwa? - Time needed to regenerate @ 2 mana per 4 sec (unpromoted): 3d 15h 45m 28s 3 dni 15 godzin 45 minut 28 sekund (bez promocji, life ring, roh, soft boots) jak dużo zrobiłeś tych hmm to chyba inaczje mlvla nie treniłeś -.- jak ma się pełną manę to najlepiej zawsze kliknąć jakiś hotkeys choćby jak masz 100lvl to utevo lux |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tholiam on Candia
Gildia: Murderers of Cows
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 81/76
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() palek po update jest zarąbisty, jak zawsze biegały sorce i drute z 8 lvl po mainie na epvp to teraz same palle
![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kahuno
Profesja: Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 53
Skille: 19/22
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
![]() Imo, nie opłaca się trenić. Kiedyś też nie opłacało się trenić, no bo i tak na 60 lv sam wpadał, a wcześniej te sd to co najwyżej do zabawy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Imię: Sonya the Sunray
Gildia: Terror
Świat: Askara
Poziom: 32
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() roznica pancerza miedzy dragiem a demonem wynosi okolo 25 pkt obrazen.. wiec "uzyc runy" sie nie oplaci tak czy siak =]
|
![]() |
![]() |