|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pytania mam takie:
jak szybko chodzi GS bo spotkalem sie juz z wieloma odpowiedziami i nie wiem ktora jest prawdziwa...? i jezeli zalozmy ze chodzi jak 50lv i bede mial 50 lv to moge od niego uciekac i go naparzac z boltow? Jakimi poison fieldami zatruwa??? Sa to zwykle ktore biora od 5 hp czy duzo mocniejsze? z gory dzieki za odp ;d pozdro ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2007
Lokacja: Olszowa
Stan: Usunięty
Imię: Zaridan Archader
Profesja: Royal Paladin
Świat: Keltera
Poziom: 70
Skille: 88/75
![]() |
![]() wiec gs moze biegac nawet z predkoscia 70 lvla takze moze cie dogonic ale z tym jest bardzo roznie bo np sam osobiscie widzialem dziwny przypadek wzialem kolege na poh on ma obecnie 11lvl paladin zginal mi gdzie z oczu pytam sie go gdzie jest a on mi odp"goni mnie wielki pajak" to mysle dednie szukalem go na exivie patrze a on idzie z gsem gs na zoltym i gs go tylko zapoisonwoal bo gs szedl z predkoscia 1 lvlowca ale teraz z boltami to sie nie oplaca polecam rs + tarcze uciekaj w okol drzewek czasami go ps zatrzymaja i mozeszw niego nawalac
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2006
Imię: Nasty Keeper
Profesja: Druid
Gildia: Loyality
Świat: Guardia
Poziom: 70+
Poziom mag.: 61
|
![]() to juz chyba 30 temat tego typu;
gs moze biegac z predkoscia 80 lvla nie wierzysz? trudno... mnie na 58 lvlu z bohami doganiał moze tez biegac wolno jak 15 lvl a poison field zatruwa od 5 w dół, a jak juz cie uderzy to od 7 w dół gl & cya
Ostatnio edytowany przez Panoramix - 18-10-2007 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2007
Lokacja: Dębica
Imię: Wild Tyoka
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 87
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() no wiec jak powiedzili ci wyzej gs biega roznie! szczerze to ja wiekszosc spotykam sie z tym ze biega wolniutko a wiec i tak na 50 lvl nie cykaj!l;] dasz rade spokojnie!pozdro
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() A wiec(Wiem ze nie rozpoczyna sie zdania od "a wiec" no ale coż ;p)nie wiem jak biega gs ale g mnie to obchodzi w każdym razie mozna chodzic na gsy od 33lvlu z bohami i hastem podbiegnie do ciebie 1 gs na 5 ale na tym lvlu Cie nie dednie na bank. Na 34 z bohami i hastem nie dochodzi wogole chyba ze masz freezy,coś Cie bloknie na 35 z bohami i hastem robisz go jak chcesz. Temat do zamkniecia ;p
You have control over My Body & ivaded My Mind But there is something a Sayans always keeps.... YOU FALL TO THE GROUND WITH THE SUDDEN RUSH OF POWER. AS YOU LIFT YOUR HEAD, YOU FEEL THE BLOOD FLOWING THROUGH YOUR VEINS. YOUR FADES...YOUR WEAKNESS BECOMES STRENTH...YOUR PAIN BECOMES ENJOYMENT & YOUR DESTINY IS TO BE THE BEST! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2007
Lokacja: WrOcŁaW
Stan: Niegrający
Imię: Arkan Karakan
Profesja: Knight
Gildia: . . . . . .
Świat: Menera
Poziom: 91
Skille: 8*/7*
Poziom mag.: 7
|
![]() A wiec na 60 lv z bohami mnie dogonil a na 80 tez dogonil a kiedys lazlem 30 palkiem i mnie niemogl dogonic bo szedl z taka predkoscia ze ledwo go na ekranie widzialem, zalezy od farta ale jak isc na 20-50 solowac gs to nieradze bo wkocnu fart sie skonczy
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ok, dzieki bardzo, czyli wnioskuje ze r speary i tarcza
![]() ![]() dzieki, temat do zamkniecia ;p |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: Ldz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xxxxx
Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 65
Skille: 83/54
Poziom mag.: 17
|
![]() Cytuj:
39lv+boh+utani hur i spokojnie uciekniesz (przynajmniej mi sie udawalo ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2007
|
![]() Ja expie na gs-ach na Crusader Helmet quest. Biore na siebie gs-a on idzie wolno, aż tu w pewnym momencie włącza haste i naprawdę jest troche szybszy. Gdy juz sie kończy pole do uciekania to go w zwarciu bije
![]() Mam palla: 50 lvl i skile: 82 70 |
![]() |
![]() |