![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Co o tym myslicie ? ;>
http://rapidshare.com/files/65323024/bugg.rec Have fun :@ Filmik moj ofc ![]() @down Ostatnim razem jak mialem pacc i skonczyl mi sie, wywalilo mnie do temple, wiec? Ostatnio edytowany przez Even - 26-10-2007 o 17:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Niegrający
Imię: :)
Profesja: Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 43
|
![]() Żal... Od zawsze tak było i będzie. Wystarczy, że wyjdziesz z PACC area i już nie będziesz mógł wrócić...
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ostatnio wyloociłem dragon shield z draga =o
@ staaaaaaaaaaaare z taaaaaaakaaaaaaaaaaaaaa brodąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2007
|
![]() O ZESZ F MORDE!1111
Coz za buug!111 wez to zglos do cipsoftu to moze golden bootsy dostaniesz >_>!!111 plis @down ja go nie obrazam, to jest moj idol on znalazl buk!11 nie Ó tylko 'o'!11111 Ostatnio edytowany przez 'o' - 26-10-2007 o 20:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Berylia
|
![]() OMG jezeli wam sie niepodoba to zostawcie bez komentarze a nie go obrażacie -.-
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Konin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fensen
Profesja: Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 58
Poziom mag.: 51
|
![]() Chociaz jeden moglby nie SPamowac jakim on jest Pro Evul maaaxi Super gosciem ktory zna all bugi
co do filmu nigdy tego nie widzialem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() to nie bug
Premium jest potrzebny zeby przejsc przez ten most a ze ty jestes ZA to do poki nie wyjdziesz bedziesz tam siedziec
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
sam o tym nie wiedzialem i pisze PO RAZ KOLEJNY, ze przedtem jak skonczyl mi sie pacc wyladowalem w temple >.< Nie mniej jednak CIPSOFT SUX! Hardkor style _/ @Ó witam w gronie moich idolow \m/ Wiec skoro to nie jest bug, to mysle, ze cipsoft powinien usunac takie cos, bo niedlugobedzie pustkowie na FACC landzie Ostatnio edytowany przez Even - 26-10-2007 o 19:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Imię: Ahemmus
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Anty Sexy Team
Świat: Nerana
Poziom: 213
Skille: 99/70
Poziom mag.: 25
|
![]() O nie człeniu PRO EVUL !!! oO <haha> pogadaj z działaczami Cip~ to podrzucą Ci jakieś Demon Legsy na farta ^.- !
A i autograf mi daj swoj bLaXx ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() po starszych jeżdżą największe szmaty
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() @up
Nie wiedzialem, ze Ojciec jest rodzaju zenskiego x.x Ludziska (niektorzy) juz sie tak nie podniecajcie tym tematem bo mozecie miec problemy z zasnieciem, w wyniku czego zaspicie do szkoly ![]() Ponadto nie wszyscy sa tacy super elo master mastah pr0 evul uber, i nie wszyscy wiedza, ze tak sie dzieje po skonczeniu pacca (przyklad w tym temacie). Zaloze sie ze niektorzy z was piszac tu pierdoly typu "jajaja noob ja to fjecialem ot tafna bo mi pani w sklepie pofjeciala" tak naprawde gowno wiedzieli (nie mowie ze wszyscy). Dalej jednak nie wiem dlaczego jednym razem po skonczeniu pacca wyladowalem w temple, drugim razem zostalem w miejscu gdzie sie wylogowalem na pacc landzie. Wiec teraz pozwolcie odejsc temu tematowi w dalekie strony tego forum i poczekamy az jakis glupi archeolog po 2 latach go odswiezy ![]() @down za pozno xd nudzilo mi sie to wylazlem na maina xd Ostatnio edytowany przez Even - 27-10-2007 o 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Chynchy Dolne
Stan: Na Emeryturze
Imię: Kash Go We
Profesja: Elder Druid
Świat: Gdzies...
Skille: Rosna..
|
![]() Ale jezdzicie po sobie xD
Az sie milo czyta takie wrzuty ![]() @topic Lepiej siedz na tej PACC area jak najdluzej xP
![]() ![]() Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. Albert Einstein |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Gazenbelger
Świat: Nerana
|
![]() [SPELL]Autograf na klate plx ;/[/SPELL]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
ci się należy conajwyżej but na twarz ;p @ topic znałem ale zawsze śmieszy mnie zdziwienie graczy gdy się skapną ![]()