|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45
Poziom mag.: 5
|
![]() Witam was!
Mam pytanie a wiec mam palladyna 25 lvl skille 62/42 10 mlvl I za tydzien kupuje pacc. 1.Gdzie mam expic? 2.Jezeli tomby to jaki dla palla najlepszy oraz jakie poziomy? 3.Gdzie mozna dobrze zarobic? Z góry dziekuje ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Lokacja: Venore
Imię: Pavel Knights
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 48
Skille: 76/74
Poziom mag.: 5
|
![]() Zanim kupisz pacc radze wbić ~70 dista a później sie martwic gdzie zarabiać , mi sie jednak wydaje ze tar tomb był by dobry na exp , a zarobek tam zależy od szczęścia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Pniewy
Imię: Itooshi
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Warrior
Świat: Menera
Poziom: ~40
Skille: ~80
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() jak grasz na non pvp to kupuj jak najszybciej pacca bo na faccu nic nie zrobisz
![]() potem skiluj do ~70 i dopiero potem lec expic
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zgadzam się z kolegą up. Po co ma tracić pacca na skillowanie jeśli to samo może zrobić na faccu. Na twoim lvlu polecę ci larvy i scaraby koło ankh.Możesz też expić na Tar lub penecual tombie.
Na wyższym lvlu ok.35 żeby było w miarę spokojnie można poexpić na dragach lub małpkach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Tak jak koledzy UP wbij 70 skila... I jeśli chodzi o szybki exp to polecam Stone Tomb za TP (choć może być za cieżko dla Ciebie), a jeżeli chodzi o szybki zarobek to polecam małpy na powierzchni, naprawde super kasa (ja wyciągałem 6-8k na ponad 1h + 1-4 ape furs + 80-100 small stones).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() Nim aktywujesz PACC'a postaraj wbic się skille 70+ ,żeby go nie wastowac. Słyszałem, że całkiem kasodajne są dworci i chakoye, ale nie wiem, czy sobie poradzisz, bo nie miałem PACC'a. Genialny jest resp wyv~(bodajże sześciu, czy pięciu)na OF'ie. Prosisz kogoś, żeby Ci je wybił, a potem bierzesz po kolei. Słyszałem, że pal z dobrymi skillami wyciągnie 70k+ expa per godzina.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Daleko
Stan: Na Emeryturze
|
![]() wbijaj skille gdzies ok. 70 i możesz spokojnie pójść na tomby z rs i wyżynać skaraby myśle że nie powinieneś mieć waste
![]() ![]()
![]() ,,Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.'' Albert Einstein Zarób do 100 k dziennie na małym lvl jezeli myslisz ze tam jest keylogger to sie grubo mylisz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |