![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() ... Pojawiła się dostępna lecz schowana za masą potworów nowa broń lepsza od dotychczasowej BEST broni, czy wywołało by to zamieszanie????
Moja skromna opinia jest taka iż: Pojawienie sie czegoś lepszego dostępnego lecz za np masą demonów itp. zrobiło by ogromne spustoszenie wśród High lvl ponieważ wybrało by się tysiące ludzi aby to zdobyć a co za tym idzie wielu zabitych itp. Na pewno wywołało by to jakąś wojnę Gildii ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2006
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 65
|
![]() Pewnie wywolalo by to zamieszki w wiekszych metropoliach, gdyz dzieci biegaly by do bankow i do odzialow pocztowych by zakupic pacc i isc zdobyc ta nowe super bron...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fretrax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Almighty Friends
Świat: Secura
Poziom: 81
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Pelicus ile jeszcze zalozysz tematow z serii "Co by było gdyby babcia miała wąsy?"
@down Watpie zeby chociarz 1 byl potrzebny. Ostatnio edytowany przez Fredrius - 26-12-2007 o 18:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tyle ile będzie trzeba....
Edit: Ja w to nie wątpię, potrzeba takich tematów, ale być może nie w tym forum..
ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA MOJEGO BLOGA TIBIJSKIEGO <>>>klik tu<<<> Pomogłem?? Jeśli tak to zamieść notkę Zapraszam do czytania mojego najnowszego materiału: Spam, co to jest??? Ostatnio edytowany przez pelicus - 27-12-2007 o 14:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 202
|
![]() Ja tez watpie ze sa potrzebne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kammel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inqusition
Świat: Candia
Poziom: 88
Skille: 85/65
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() A po cholere ci te tematy? Co ci to daje? Ty masz nieźle zrytą czachę. Za dużo bajek. Przestań już spamować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @Muzz:
Nie chce cie reportować ale w każdym poście w którego wchode jest twoja bezsensowna (nic nie wnosząca do tematu) wypowiedź (nie zreportuje tylko pokaże błąd). @topic: Hmm teraz ja: Co by było gdyby... ..ś miał mózg naturalny (nie, nie z bazaru) i umiał go używać? Czekam na sugestie. |
![]() |
![]() |