|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Siemka. Mam problem z formatem dysku . Zawsze jak formatowałem dysk to wystarczyło że włożyłem cd z Windowsem , resetnąłem system i samo zaczeło się instalować(niebieski ekran,wybory forumatu itp) a teraz nic . Prawdopodobnie coś zmieniło się w BIOSIE że nie czyta mi odrazu Dysku CD , tylko nie wiem co i gdzie zmienić , pomóżcie.
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Ustawic First Boot Device w stan CDROM
Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały Wszechświat działa potajemnie, by udało ci się to osiągnąć. Ostatnio edytowany przez Cafe - 12-11-2007 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Brzezie
Imię: Miki Montana
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jest
Świat: Honera
Poziom: 82
Skille: 80/73
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() zrobilem to ale mam zakichaną klawiaturę na USB i nie działa mi przy starcie systemu - wtedy kiedy pisze "dowolny klawisz spowoduje rozruch płyty". Jest jakiś sposób aby format zaczął się sam? bez wciskania klawisza?
~Counter Strike 1.6~ IP:77.79.210.73:27199 Hasło:klan Nie toleruje Noobow z Honery .... Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kup najtańszą klawiaturę na PS2, albo pożycz od kumpla jak ma.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2005
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: RL
|
![]() dziwne, właśnie robie format komputera z klawiaturą usb i wszystko działa ok. Już słysze drugie takie stwierdzenie że nie działa, w takim razie mój komputer jest wyjątkowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie też instaluje normalnie z klawiaturą pod USB ;|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() W moim BIOSie była opcja do ustawienia tego, żeby klawiatura USB była normalnie czytana przez takie instalatory, Linuksa czy Windowsa. Wcześniej też miałem z tym problemy. Poszperaj troche w manualach, na pewno coś znajdziesz.
PS. Przyklejony temat ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() W moim komputerze nie mogę korzystać z USB przed zainstalowaniem sterownika do tego. ;|
Kopnięty komp... ledwo pól roku i już sie zaczyna walić. @edit Co ile miesięcy radzicie formatować komputer? Ostatnio edytowany przez raf420 - 13-11-2007 o 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() |
![]() |