|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Na pewno wielu z Was pamieta serial Sliders opowiadajacy o grupie osob przemieszczajacych sie pomiedzy wymiarami. Nadawalo go niegdys RTL7. Sklada sie on z 5 czesci, z ktorych w polsce wyswietlono jedynie 4. Jest szansa ze uda sie naklonic telewizje by zakupila prawa do emitowania serialu, w tym celu nalezy wyslac petycje do telewizji. To nic trudnego. Zainteresowanych prosze o klikniciecie w ponizszy link.
SLIDERS - PETYCJA Wystarczy tylko wpisac nick i maila. Im wiecej osob napisze tym wieksza szansa na wznowienie serialu!!!
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 27-10-2004 o 19:25. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2003
|
![]() * hoomik juz wyslal... pamietam, jak kiedys siedzialem razem z ojcem przed tv i namietnie sie ten serial ogladalo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() ładnie zapakowany i wysłany
O.o |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
|
![]() Nie pamietam dokladnie tego serialu, ale mam jakies przeblyski.
W kazdym razie juz przesylam ![]()
![]() |
#6 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Generalnie odradzam - lepiej zachowac w pamieci dobre wrazenia z poprzednich sezonow i nie psuc ich totalnie gownianym sezonem (chociaz tak na dobra sprawe nalezaloby zakonczyc ogladanie serialu, w momencie odejscia z ekipy aktorskiej Johna Rhysa-Daviesa).
Podobnie jak z Earth:Final Conflict. Ostatnio edytowany przez Polinik - 27-10-2004 o 23:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Poszło! Dałem defoult text bo mi się niechciało kombinować, serial? Oczywiście, że pamiętak chociarz żgut byłem^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() <wysłane>
Wysyłam, bo widze, że Magusowi zależy. Sam serialu nigdy niewidziałem (poraz pierwszy o nim słysze, może jak petycja się uda, to go wreszcie ujrze ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() OMG!
Ten serial był uber. Bardzo chciałbym zobaczyć dalsze przygody Quinna, Colinna, Rembrandta i Meg! Kiedyś w telewizji to były dobre seriale... teraz nastała era kretyńskich telenowel.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() To ten co takie portale byly? Aaa, pamietam to
![]() ![]() btw: ja wtedy bylem maly pierdek ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wysłane
![]() Choć baaardzo słabo pamiętam ten serial , to chetnie go sobie przypomnę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Nikt ważny
|
![]() Czy ja pamiętam? Czy ja PAMIĘTAM!?!
Ja kiedyś żyłem tym filmem, miałem obsesję. Prawie płakałem jak przestali go emitować. Mam nadzieję, żę puszczą wszystko od początku. To było tak dawno i wiele zapomniałem ![]() Cytuj:
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Heh, nie wiem co to ale dla Ciebie Magusku to zrobie ;]
Ostatnio edytowany przez Magus - 06-11-2004 o 16:16. Powód: Odświezenie tematu :P |
![]() |
![]() |