![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2007
|
![]() http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34175
Za 10minut podmienie link na kejlokera !11: < |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() nie wiem co w tym fajnego? 50 minut czekania na 5 minut łażenia ..ta cała wystawa miała mniej rarów niż sashra ma na 3sqm w domku haha(;
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Double -.- sorry
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 21-11-2007 o 22:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Bardzo fajny pomysl, powinni zorganizowac cos takiego na Antice czy cos... tam bylo by sporo itemow do pokazania...
![]() Cytuj:
own3d ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: z
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @up
ale nie pamieta, ty zreszta tez nie wiec na chuj sie meczysz? On stwierdzil fakt i ma racje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() zaraz zaraz..żebyśmy się zrozumieli-nikt nie karze robić wam filmu z wystawy pod jakimś mega przymusem, ba nikt wam nie karze robić tej całej wystawy. To tak jak się chwalić i robić wystawe z dragon shieldów na tygodniowym serwerze-nie masz nic do pokazania ciekawego-nie pokazuj. Tyle.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Imię: Lord Silent
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Lokacja: Aleksandrów Łódzki
Imię: Sorxen
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Independent
Świat: Berylia
Poziom: 87
|
![]() Dziwić się potem że nie ma zbyt dużej ilości nowych filmów na forum tak jak kiedyś. Wystawisz film -> jesteś zjechany na forum -> drugi raz filmu nie dajesz i tak właśnie robi większość forumowiczów teraz. Kilka nowych filmów dziennie w tym większość to keyloggery. Ja za ten post też pewnie będę zjechany ale leje na to
Etoric to już bije wszelkie rekordy w wyśmiewaniu, obrażaniu etc ... już gdzieś o tym to pisałem więc się nie będę powtarzał Ostatnio edytowany przez Ad3k - 22-11-2007 o 00:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
A co do tego wyśmiewania to moje ostatnie tematy w których pisałem: Temat numero 1.OjciecDirector wsadził link ze sp33dyshare to mu grzecznie wytłumaczyłem, że linki takie są zabronione, nie posłuchał się i złapał bana. Temat numero2.Jakis nerwos69 założył z 5 tematów oczywiście robiących furore na tibia.de Temat numero3.temat dot. balansowania postaci w filmie wmv, ja osobiscie tam nie widze żadnego wyśmiewania kogokolwiek Temat numero4.eliminacje do euro blablabla -koleś zapomniał, że brazylia nie leży w europie, po czym się wykręcał sianem że napisał to specjalnie Temat numero5.robienie lootbaga -przez 45 minut kolesie łazili po kazo i zbierali sam shit_crap Temat numero6.aRchon elaw pokazuje guild house co ja poradze, że on nie umie dobrze przepisać nazwy tematu z tibia.de?:/ I masz moje złośliwości i wyśmiewanie, z imbecyli próbujących zaistnieć tworząc brazylie w europie i archona elawa. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=155182 mam ochote zabić tego walonego imbecyla, za to że jest rozgarnięty jak kupa liści:\
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 22-11-2007 o 00:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() Powiem tak nie bylo zle , jakies rarki tam maja.
Ale w porownaniu do domku Sashry to nic nadzwyczajnego tam nie maja xD
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
|
![]() Eyyyy a dajcie filmik z domkiem sashry okej !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Elite Knight
Gildia: High Guard
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Antica Type: PvP Online Since: January 07, 1997 Secura Type: Non-PvP Online Since: November 04, 2002 To były urodziny najstarszej gildii na Securze, a i tak nie udało się zgromadzić wszystkich rarów bo na przykład owner Horned Helmeta już nie gra i nikt nie mógł się z nim skontaktować od ponad miesiąca. A jak chcesz porównywać wszystkie rary do tych twojego idola który ponad pół dnia dziennie spędza przed kompem bijać ten 192371 lvl no to gl. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() faza w sumie
niektórych itemów sie nie spodziewałem |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Gratuluje zorganizowania czegoś takiego na servie No-Pvp bo na pewno to nie było łatwe. Rary jak na Secure bardzo ładne i nie uważam, że sashra jest lepszy bo tam to są "zwykłe" itemki (przykład - nie tak dawno był temat o sprzedaży g-helmeta który poszedł za 3.5kk~, dużo? ; o).
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |