|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() Wiec zaczynamy!
![]() Przedstawienie: Ukryty tekst:
Prosze sie zglaszac!! Teraz robie fake Team fight. Zglaszaja sie 4 osoby ja podziele druzyny! Pieszy czlonek: Avenlight! Drugi czlonek: Szlaja! (tak to ja!) Trzeci czlonek: Kashek Czwarty czlonek:
"Nie doceniacie potęgi szczurów!" ;>! Najsz. Ja tag nje umjem! Plox nałucz mnje! Ostatnio edytowany przez Szlaja - 28-11-2007 o 18:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Moge wziasc udzial. Ale czy trzeba dac outy w pozycjach "chodzonych". Bo jak nie to sie zglaszam. Napisz czy trzeba to dam outa, nick i co tam jeszcze chcesz.
![]() @edit Dobra masz tu zamowienie. ![]() Nick: Exoriss Out: ![]() Wszelkie prawa zastrzezone. Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 30-11-2007 o 17:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Ehhh... Temacik juz byl, z czego ja mam 1
![]() ![]() Name Tataskers Out: ![]() Umiejetnosci sa oczywiste mianowicie: Ja i moj pies -Szybko chodzimy -Nawalamy z bliska (ja axe, pies ten czarek) Trzeba dac mu szanse, chociaz gify sie w takich walkach sprawdzaja ![]() Jesli NIE ZROBISZ TEGO DOBRZE, TO BEDZIESZ ZTATASKERSOWANY! Tyle!
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Strasznie zerżnięte z Fakez Arena
![]() Ale może być...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() Phi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Też takie coś robiłem tylko że gify, i były MIODZIO! Alemi sie znudziło. A fake'i paskowe to wiesz w ucho se wsadź. BYŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Hmmm... za chęci 1/10 bo wiesz, siedzeniem więcej sie napracujesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nie podam :<
Profesja: Paladin
Gildia: Dopiero zaczelem ;<
Świat: Nebula
Poziom: 8
Skille: 10/14
Poziom mag.: 1
|
![]() @ 2 up
A nie zdziwilo cie ze... Wszystkie imiona z tamtad pochodza? -.-' @up mowi to ten co dal fake na forum gdzie najlepszy fake byl fakem Oroga i go jeszcze zbluzgali... ZAl |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie potrafisz przyjąć do siebie faktów? Żal... To chyba jest forum? Mogę wyrazić swoją opinie a ci gówno do tego. To, że ona jest dla ciebie negartywna to odrazu jakieś wonciki masz żal ;]
Ostatnio edytowany przez MiXer - 30-11-2007 o 21:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() @Mixer
Pokaż jakiegoś swojego fake, skomentuje , pośmieje się xD Przybysz zza światów, mhroczny kosiarz w wersji ze swordem lub kosą Ukryty tekst:
Tylko amm nadzieję że plansza większa będzie jak walki temaowe xd Ostatnio edytowany przez Decharius - 01-12-2007 o 09:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A co ja ci bede pokazywał. To ze jesteś 3 dni na forum noobku, a ja byłem retired dlugi czas to możeszmnie nie znać, newbie'u.
Poszukaj se żalu. A co tam w sumie masz jakiegoś fake'amojego, dziecko: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=134516 Ostatnio edytowany przez MiXer - 01-12-2007 o 10:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() żalu yhy... jesteś ode mnie więcej na forum o 4-5 miesięcy "żalu"
poszukaj wyjścia ok? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2007
|
![]() srednie..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A ty psozukaj odpowiedzi na pytanie, czemu sie nie udałeś ;<
Żalu a tak btw. widziałem twoje "Fake'i". Większego brzydactwa ten świat nie widział ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Może tak przestaniecie się wyzywać i spamować jak małe dzieciątka , tylko albo przeniesiecie się na GG czy AQQ czy inne takie , albo nie spamujcie . Bo i z jednej , i z drugiej strony , zachowujecie się jak dzieciaczki . Dziękuję za uwagę.
Nie ma za co. Phew. Może byś tak zaczął? :F Bo to już 2 strona , a jeszcze ani jednego parta ;f