![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Ciekawi mnie czy ktoś z tego forum gra w tą gierkę. Jeżeli tak to na jakich serverach gracie ? Polskie, a może angielskie ? ![]() Jeżeli gra ktoś na polskim: server 2 to można by założyć jakąś gildię ? Co myślicie ? ![]() www.gladiatus.pl
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA i Xantro (Possdroffka Xantruś :*************), gramy w to na Polskim 3. Jesteśmy już w top 150.
Może jak będzie więcej ludu założy się jakoś gildie. Chociaż teraz juz serwer 4 jest to pewnie większość pójdzie tam. Pozdrawiam P.S. Ach te przebijanie się przez Nubasy na Arenie P.S.2 Też zamierzałem z Xantrem zrobić o tym temat xd. @2XDown A sam chciałeś taki temat ![]() Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 04-06-2007 o 17:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie
Stan: Niegrający
Imię: Zryty Ziom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() a ja gram w to tzn. moj brat w to gra na 1 i 3 serverze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm, ja gram na polskim 2 ;-p Na początku trzymałem się w pierwszej 50-ce ( wiem ze nie trudno
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Kto gra na polskiej 3 zapraszam do gildi FuriousAngles (FA). Nabór od honoru. Zapraszam;p
@down: a ja 70;p Ostatnio edytowany przez Xantro - 05-06-2007 o 22:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Już z Xantro Top 100 (Ja 92 On 73). Zapraszamy na Serwer 3!
P.S. Xantro jak będzie wiecej ludu tam u Ciebie to dojde nie martw się ![]() Pozdrawiam Edit: JA już 88 na topliście @down Jak nie można xd? Przecież nie musisz się rejestrować przez REf. ale jak chcesz to ci na Pw mogę dać link na s3 Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 05-06-2007 o 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Ja na 4 bo nie można serwa wybrać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Mam pomysł! Może jak zrobią 5 albo 6 to tam wszyscy sie zbiegniemy i zrobimy tibia.pl top 10 ;p Co o tym myślicie??;p
@down: 3 dni roboty;p A na s 1-4 jest tyle zapaleńców że cienko jest sie przebić;p Pozatym wiedziałbym już co kupować i jak grać czyli byłoby szybciej. Ostatnio edytowany przez Xantro - 05-06-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chce Ci się zaczynać od nowa? ;-p
Edit: Raczej nie zrobią, bo jak patrze na www.gladiatus.de to też są tylko 4 servery. ![]()
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 05-06-2007 o 22:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Zna ktoś może pomysł na szybki exp i kase?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x Up
Oczywiśćie ![]() Zostawiasz gladiatora w stajni na 8h na noc. Wchodzisz rano na kompa, zabijasz kogoś na arence i zostawiasz gladiatorka na tyle godzin w stajni na ile idziesz do szkoły ( no chyba, że idziesz powyżej 8h ). Przychodzisz ze szkoły idziesz do tawerny i wykonujesz zadania, walczysz na arenie ( jeżeli Ci karzą czekać w tawernie to idziesz polować). Ja tak robię i codziennie udaje mi się uzyskać dużo honoru... ;-p A Wy jak robicie ? ![]() @Up Heh .. to chyba jest najlepszy sposób według mnie ![]() Pzdr. @Down Bo maniaki grają po nocach ;|
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 05-06-2007 o 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na noc 8H, rano XH (przy okazji Wypadzik na coś i arenka), później Questy + Wyprawy + Arena prawie zawsze jak jestem przy kompie i jestem jakoś w tym Top 100.
Szybki exp. itp.? Premium ![]() Pozdrawiam Obecnie : Toplista:103 Arena:2.973 (arena tak słabo w porównaniu do Xantro bo później się zarejestrowałem ![]() (Na noc zawsze spadam ![]() @Up Ale przy punktach wyprawy to im G... yyy... kupeczke daje Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 05-06-2007 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() ja one one one1!one Ane lvl 2 12!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Coś nie tak ? Jeżeli masz zamiar pisać takie posty - nie udzielaj się wcale ... @Down To zrób sobie takie konto do którego on nie będzie miał dostępu.
![]() Signed, Arfyd. ___________________________________________ Ostatnio edytowany przez Arfyd - 06-06-2007 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() @up
Musze zabić swojego brata bo mi nabija posty.Przepraszam. ![]() Ja jestem ZAWSZE zalogowany ..... To jak go wkurzę to on mnie wkurza ! Ostatnio edytowany przez BlakHant - 06-06-2007 o 17:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up:
To wbijaj 600 honoru i chodź do gildi ![]() @down: Jak na 2 lvl to dobry, ale później z takim sprzętem to ty możesz co najwyżej ... xD Ostatnio edytowany przez Xantro - 06-06-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zbanowany
|
![]() Mam 101 arma i to dobry armor?Bo mam dobry
![]() ![]() Mój eq: Myrmillo 10+ Miedziany Naramiennik 30+ Drewniana Tarcza 40+ Szeroki miecz 2-4 Skórzane Sandały 12+ Miedziane Rękawice 9+ Złoty pierścień razem daje nam to:101 arma 2 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez BlakHant - 06-06-2007 o 17:00. |
![]() |
![]() |