|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisz czy masz osiedlówkę, czy np. neozdradę. Możesz zastosować programy do optymalizacji neta, poszukaj na google. Do szczegółowego pomiaru prędkości neta polecam www.dsl.cz (kliknąć na wskaźnik i poczekać).
Ostatnio edytowany przez Dagins - 24-11-2007 o 15:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ahahah tutaj kolega chyba pytania nie zrozumial ? xD
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do tibii potrzeba łącza szerokopasmowego :x Mi niektóre z tych programów pomagają, aczkolwiek nie pomogą w 100%. Zwiększa się przede wszystkim prędkość ściągania. Freezy i lagi raz są a raz nie ma 0.o
Ostatnio edytowany przez Dagins - 24-11-2007 o 16:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mozesz wytlumaczyc wszystko po kolei co i jak robic?
Sciagnolem turbo internet booster Ja freeze mam od jakiegos czasu juz wczesnije nigdy nie mialem
![]() Ostatnio edytowany przez vivon666 - 24-11-2007 o 16:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lepiej ściągnij jakiegoś dobrego antywirusa, bo z tego "turbo internet booster" wyskakuje mi jakiś trojan (downloader).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2005
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() Powiem ci ze mam taki sam problem mam Stale lacze 1 mb i tez mam freez'y i lagi od jakiegos czasu... A kumpel ma tego samego neta i chodzi mu normalnie (zrobilem nawet format bo myslalem ze to wina kompa ale to nic nie pomoglo)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Stan: Niegrający
Imię: Retired
Profesja: Rookstayer
Świat: RL
Poziom: 666
Skille: 13/37
Poziom mag.: _/
|
![]() Najlepsze rozwiazanie jakie znam-odlacz modem gwarantuje ci ze na 100% lagow nie bedzie
A tak powaznie to mozesz wyprobowac takie programy jak Game Boost czy jakos tak ale ja nie wieze w skutecznosc takich programow PS.Najlepiej przestan grac w "Tibie" |
![]() |
![]() |