|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Mam problem wczoraj przestalem grac na swiecie Refugia mialem postac o nicku Xa'nadu . Ale powrucilem na Inferne ale po 1 dniu dostalem banisha
Banished: until Aug 12 2005, 23:42:05 CET because of name to fake player identity (Namefake to Xanadu, Antica.) Niektorzy pisali ze mozna jakiegos name locka zrobic ale nie wiem jak pomocy nie chce miec banisha na 7 dni .. gdy tuż tuż zbliza sie Update
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 06 2005
Lokacja: Polska
![]() |
![]() Chyba musisz zalogować się na swoje konto tibii i tam będziesz miał coś o imieniu napisane , że w to klikasz i możesz zmienić imię.
Co do informacji to znaczy , że skopiowałeś imię innego kolesia, to nie legalne --..-- Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Probowalem nie da sie zmienic nicka ... nie wiedzialem na poczatku ze to fake nick bo robilem na szybko postac co teraz mam zrobic ? Jak sie nie da zmienic nicka to znaczy ze nadal bede dostawal bana za nicka tak wkolko ?
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oemefgje !Dostałeś banna,a nie namelocka,proste nie ?Teraz musisz się wytłumaczyć lub zaakceptować banna =.=" .Jeżeli nie wiedziałeś,że istnieje postać o nicku Xanadu to się tłumacz,jeżeli wiedziałeś to zaakceptuj =.="
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
|
![]() Jak looknolem na twoja postac w tibia com widzialem ze jest przeznaczona do deleta a nie masz bana :/ przykro mi z tego powody tym bardziej ze masz juz dosc spory lvl
![]() Mojemu kumplowi ostatni zmienil nik ![]() Ostatnio edytowany przez Tibia maniak - 07-08-2005 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Jesli nie masz opcji zmiany nicka w My Account to musisz szybko wyslac e-maila do CipSoftu(po angielsku ofkors) i opisac sytuacje. Wyjasnij, ze gdy zakladales konto nie wiedziales ze jest ktos taki jak Xanadu. Napisz ze bardzo zalezy ci na tej postaci i ze prosisz o odbanowanie jej i nie kasowanie. Napisz tez nicka na jaki chcialbys swojego zmienic. Tylko upewnij sie, ze nick nie jest zajety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() No ty masz dziwną sytuację, bo nei dostałeś namelocka, tylko posądzono cię o podszywanie się pod gracza o praiwe identycznym nicku. Użyj funkcji complain i powiedz ze nie miales na celu podszycie sie pod tamtego gracza, nick po prostu wpadl ci spontanicznie do glowy. GM zrobil glupio bo naprawde fake chary maja maymalnie 8lvle i istnieja na tym swiecie co zwykly gracz.
@tibia maniac On sam sobie delejtuje chara.
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2004
|
![]() @tibia maniac
On sam sobie delejtuje chara.[/quote] To dziwnie robi samemu deletujac sobie postac ja bym o nia walczyl jak bym byl na jego miejscu tym bardziej ze jest w czolowce highscores na tym serwie. Stary niepoddawaj sie ta postac jest do odratowania zrob jak mowi Dr.Omader Cip'y powinny to zrozumiec. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
|
![]() Cytuj:
Stary niepoddawaj sie ta postac jest do odratowania zrob jak mowi Dr.Omader Cip'y powinny to zrozumiec.[/quote] OMG on sobie delejtuje chara bo chce grać spowrotem na Infernii. A ban się dostaje na konto, a chęć zdelejtowania wyraził sam - po prostu nie chce już mieć tej postaci.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() jeżeli dostałbym bana za namefake to dostane deleta?
prosze o odpowiedz ,ponieważ nieświadomie zrobiłem podobny nick jak gracz z tego samego servera ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
|
![]() Ej ziomy ale powiedzcie mi czym sie tu tak podniecacie? I jaki spory lvl ? on nie ma nicku XANADU tylko nick XA'NADU ! Sorry ale 8 lvl druid to nie kokos, 4 h na blackD proxy ^^
O co tu walczyc i kombinowac..przez ten czas juz bym na nowo z rooka wyszedl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
|
![]() @up
Tylko, że to temat z przed 2 lat.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() wlasnie nie wykopuj lolu
|
![]() |
![]() |