|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Leżajsk/ab'dendriel
![]() |
![]() Chcial bym sie dowiedziec jak sie podrożuje statkiem( konkretnie to jak sie dogadac z kolesiem kiedujacym statek) i czy to prawda ze ze statków moze korzystac tylko PACC??
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Master Alucard
|
![]() a więc podróżować można tylko jak masz PACC,
musisz iść i powiedzieć do gościa hi--><nazwa miasta> i nie z każdego miasta możesz dopłynąć do każdego, a mianowicie: z Carlin do---Venore, Ab'dendriel, thais z Thais---Darashia, Venore z Venore--- Thais, Carlin, Ab'dendriel jak się myle to poprawić
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Rybnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
1)Tuhamid to nie moja postac byłe kiedys ale zachciało mi się red skulla teraz gram 61 palkiem.Nick zastrzeżony może kiedyś ujawnie i jest spoko gram na Novej. 2)Jak komuś się nie podoba skillbar to niech go wyłączy. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: Rzeszów
![]() |
![]() ab > edron, venore, carlin, thais
venore > darashia (g), ankhrahmun (g), ab, carlin, thais, edron carlin > thais, ab, edron, venore edron > cormaya, thais, venore, ankrahmun, ab, carlin darashia > venore (g), ankrahmun (g) ankrahmun > edron, venore (g), darashi (g) cormaya > eremo (g) - ryzyko trafienia ghost shipa Co do niektórych moge sie mylić więc jak co to proszę poprawić mnie ![]() Btw. był kiedys na stronie głównej tibia.pl taki dział: "podróże", a teraz albo ja jestem ślepy albo go nie ma :|
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() @up
Ryzyko (ja bym powiedział szansa ![]() I jeszcze z Cormayi można popłynąć do Kazordoon i odwrotnie (podziemnym statkiem rzecznym). |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Lokacja: zapomnialem :P
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: nie ma
Świat: Harmonia
|
![]() sa jeszcze tratwy na wyspy lodowe i fibule one sa dla zwyklych facc chociaz na tych wyspach nie ma nic ciekawego... a zeby podrozowac to po prostu wpisujesz hi>nazwa wyspy>yes i zostajesz teleportowany do celu
mam nadzieje ze troche rozjasnilem POZDRO MISHELL |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2004
|
![]() co to jest dokladnie ten ghoust ship? wytlumaczcie plx
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2007
|
![]() Ghost Ship to jest taki statek, na który możesz trafić, jak płyniesz z venore do darashi.
Tam są nieumarli (vampir i demon skeleton najsilniejsi) By się wydostać, musisz dojść do teleportu na najwyższym poziome statku. Po przejściu przez teleport jesteś w Darashi |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Ja jebie kolejny archeolog.
|
![]() |