|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() siemka, dzisiaj sobie zrobilem 2 summony orcow spearmanow ide sobie do miasta (carlin) i podchodzi koles i zaczyna mi bic moje summony ja wczesnie pisalem : No kill my orcs spearmans thaey re my summons. i wkoncu zabil mi tego spearmana, to wtedy ja kolesia zaczelem bic z sdkow 2 razy zeszklo mu 180 hp laczniei byl na czerwonym i kiedy powiedzialem ze go niezabije i zeby nierobil tak wiecej to koles zaczal pisac w depo ze jestem pk itd... drugiego spermana tez mi zabil jakis 8lvl i mowil ze jestem pk i mam mu zaplacic za to ze zsumowalem sobie potworka ;/ co myslicie o takich ludziach ? co z nimi trzeba robic ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
![]() |
![]() beda mieli 12 level to deadnac 2 razy zeby gm nie przyburzyl sie jak gosc zglosi, a pozatym o ile mi wiadomo to w miescie summonowanie potworow ktore moga uszkodzic jest zakazane ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Jagger the fourth
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
![]() |
![]() Juz widze jak 2 spearmany kogos uszkadzaja.
![]() Zreszta pierwsze slysze o takim zakazie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() To naprawde jakieś n00bki. Takie typy strasznie mi działają na nerwy. Ostrnio sobie cyca zsummonowalem pod depo , jakiś typ zaczą go być to ja cycem atak na niego, by typek zginął gdyby się nie UHną. Ja naprawde nie weim co z takimi robić...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: WWa GRCHW
|
![]() Ja sobie summonowałem 2 mino archery i jak jakiś n00b zaczął bić jednego to go PyKłem... Co z tego że miał 7lvl!! Potem jakiegoś 10 też PKłem... Bym dostał red skulla bo te mino są zajebiście szybkie w zabijaniu, ale jak następny n00b zaatakował mi mino to go ubił i został mi jeden summon którego zdołałem powstrzymać jak gościu był na czerwonym... Nie rozumiem takich n00bów!! Przecierz i tak expa nie dostanie ani loota nie weźmie a troche many to kosztuje...
Zajebać tych wszystkic drani!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() zgadzam sie z toba browar ale dzisiaj koles mi bil spermana i mowil jescze : hahah !! u have white skull !!
takie osoby trzeba chyba rookowac lub wysylac ssy do gm'ow |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do zrookowania... Bardzo chętnie ale najgorszy jest red skull!! Właśnie dlatego ostatnio pozwalam bezkarnie zabić mi jednego mino archera żeby drugi mógł tylko lekko uszkodzić delikwenta, bo jak są 2 to jest śmierć na miejscu!! Kurde, przez takich n00bów ciągle brakuje mi jednego zabitego na kącie do red skulla i nawet sobie spokojnie poPKować low lvl'i nie można!! Takie n00by nawet jak giną to nie czują szacunku!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Malbork
Stan: Tutor
Imię: Bubble
Profesja: Elder Druid
Gildia: Sprite & Bamboocha
Świat: Isara
Poziom: 220
Skille: 100/100
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Ja to powiem tak: to były Głupki i noobki :>
Wiesz tak czy siak nawet gdyby był to rat (twoj summon) ja na twim miejscu posiekał kolesi - ale bez przesady tak żeby zrozumieli że nie wolno bić cudzych summonów. btw jak takich lolqw nie bendzie sie karało to bendą myśleć że to wolny kraj i benda zabijać każdego summona... (nawet orc leadera ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2003
![]() |
![]() jedyne co można zrobić, to BIĆ TAKICH DEKLÓW!!!
powinni dostawać czachę za zaatakowanie przyzwaango potwora... to by trochę ułątwiło zadanie...
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() ja to planuje zdobyc jakis fajny lvl i skill (przynajmniej 40lvl i skill 70/70 +) i bede rozwalac wszystkich noobow, niepatrzac wogole na znajomosci, itd. teraz jestem zbyt slaby, poniewaz zawsze jak kogos zabije to ktos sie mnnie czepia
![]() ![]() a jak jestem gdzies zdala od potecjonalnych moich zabojcow to karam noobow (jak maja lvl 12+ to zabijam) tak zeby oduczyc ich zlych obyczajow |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Buuuuu
|
![]() Na forum tibia.com cos przebakiwali o tym ze:
1. Summony beda specjalnie oznaczone. 2. Za zaatakowanie summona bedzie tez skull. Niestety z mojej pamieci wypadlo czy byla to propozycja czy info od GM ![]() A tak pozatym to po co wam summony w miescie?
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() re up .. co do smmona w miescie..milej sie czeka czekajac na mane w miescie, jak mozna z kumplami pogadac..niz gdzies nad wodą czy nad czymś innym samemu- bo np rzed depo gadassz nawet z (do danej chwili) z nieznajomymi.. i pozniej mozna wybrac sie z sumonkami dalej.
A co do tematu to musialy byc noby i to tkaie przez duże N. Tez jestem zdania że za zaatakowanie summona powinna byc czaszka.to ulatwilo by zycie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Fallen Angel
|
![]() Dla mnie ani noob ani głupek. Kandydant do nagrody Darwina.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() I znowu jakaś suka zabiła mi minosa... Potem przepraszała, rzucała kasą, a ja z rozpaczy spowodowanej tym że w momencie śmierci minosa właśnie czekałem na mane na drugiego, stwierdziłem że chyba przestane grać magiem albo wogóle przestane grać w Tibie... Nawet jej śmierć nie byłaby dostateczną zemstą, a poza tym jak ja bym mógł ją zabić bez minosa?? 17 lvl paladyn...
Moim zdaniem summony powinny być traktowane jak gracze, tzn. biała czacha po zaatakowaniu i doliczanie do limitu na czerwoną... W końcu ktoś ciężko zbierał na tego summona!! I powinny być też czachy dla summona... Z czerwoną włącznie!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
|
![]() ja może troszkę off-topikiem polecę, ale co do n00b'ów - jeszcze jako 14 lvl Madafaka Przeokrutny
![]() ![]() a kolejny przejaw n00bstwa? nie wiem... ale panuje jakaś niepisana zasada żeby oczyszczać zawsze dziury do podciagania sie na linie... żeby nie trzeba było odrzucać bóg wie ile... a właśnie idę sobie z moim kumplem sorcem a tu jakiś polski n00b wrzuca jakiś chłam do dziury z dwarf-guardami i robi z tego heh pułapkę :/ - krótka piłka - lvl check ? 9 lvl ostrzeżenie ze ma przestać to robić... i pada hasło 'bo co' dostał z hmm... usłyszał nie no nic... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Z tymi skullami dla summonów i red skullami za za zabice summonów to przesadziłeś. Ale za zaatakowanie summona powinien być skull, ale jak atakujesz kogos summonami to przecierz dostajesz skulla. Poza tym co summonowi po red skullu, wypadnie mu coś?
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() No może rzeczywiście red skull za summony to przesada ale moim zdaniem summony powinny mieć takiego skulla jakiego ma gracz który je przywołał... Żeby można było bez ograniczeń zabijać summony red skulli (NO MERCY 4 MASS PK!!). A za zaatakowanie summona bez skulla powinien być oczywiście white skull tak jak za gracza!!
Swoją drogą ten system white skull jest zwalony bo powinno sie liczyć od pierwszego zadanego ciosu a nie od zaznaczenia... RE DOWN: Jakbym tak robił to miałbym red skulla na nastepne 2 lata!! :O |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
![]() |
![]() Najlepiej zabijać takich, tymi summonami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja mam inną historie
![]() Ostatnio sobie stoje i kupuje runy a tu koles na 7 lvl podbiega i zaczyna mnie bić , to co mam robic po 3 minutach czekania napisalem "ZZZZZzzzzzzz" i go zabilem , gdy szedlem do depo on juz sie zdazyl zalogowac od nowa i znowu mnie bil , ale juz bylem blisko depo i zaatakowal go koles z summonem waspa , jak sprawdzałem potem jego dedy to było "killed by lelavafu on level 7 " a potem "Killed by poison on level 7" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2007
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Jejku |
Ta wiadomość została usunięta przez Dwimenor.
Powód: trolling
|