![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() Wiem ze w kazdym waznym miescie na Mainie mozna znalezc depo.
Ok wiem gdzie jest poniewaz wszystko pisze na tibia.pl ![]() Pytania : 1.Czy w innych miastach tez sa 2 depa czy tylko w venore ? ![]() 2.Jezeli tak to gdzie znajduja sie drugie depa w pozostalych miastach ? ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() A wiec tylko w Venore znajdują się 2 depa. W sumie to nie wiem po co jest to drugie. Ale w innych miastach na 100% jest tylko 1 depo.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Białystok/Venore :P
![]() |
![]() Tak, tylko w Venore sa 2 depo a to chyba dlatego, ze jest male w porownaniu do Thais/Carlin(w Ab jest wiecej skrzynek niz w Venore, ale depo jest mniejsze).Moze dlatego, ze obok sie rozmienia zeby nie dednac
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() pod domem bogaczy jest depot, żeby nie biegać przez miasto z kasą to niebezpieczne, u rokyna wymienia się pieniądze na platynki
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
|
![]() No dobra mozna zamknac temat.
Dzieki za odpowiedzi. @Najt of Destrukszyn Nie myslcie ze jestem Newbie. Wiedzialem ze u niego sie zamienia. Czy tak ? : hi change gold (ilestam platynek) yes lub no <edit by aktus> dokladnie tak. mozna tez zamienic platyne na zloto, ale nie powiem jak tylko sam pomysl ^^ ) Ostatnio edytowany przez aktus - 05-11-2004 o 19:57. |
![]() |