|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() jaki swiat ?jakie miasto?ja z lunary carlin dokladnie to samo tylko ekwipunek mam dobry oprucz studded legs
![]() chetnie sie z toba gdzies wybiore |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2003
![]() |
![]() Spoko tylko ze ja jestem z Danubi carlin. Ale wszystkich chętnych zapraszam na wspólny hunt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2003
|
![]() Spoko ja masz dobre skile to na poh lub na gule lub na gurke tam gdzie DS i cycek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Podziwiam Cie! Ja jak tylko weszlem na maina odrazu zajelem sie treningiem do 45 w dist potem poszedlem na roty do 9 i GOGO na PoH po co dla palka jakis tam zajebsity ekwipunek luk strzaly i jakas zbroja wystarczy. Moj kumple to wogle nie mosi zbroi helmu legsow zeby uniesc wiecej strzal! 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
|
![]() Ja zawsze (jestem palkiem) trenowałem do 16lvl w kopalniach dwarfow. Są tam i one i roty więc cool git. Oczywiście full defense i spearami by se potrenować skille. Po treningach tam, na 17lvl miałem 55/45
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ds na gorce dla niego mogom byc zacienzkie bo on jednak nie jest taki prosty ten ds a cyce dla nigo bedom dobre tylkoniech na nie idzie ze skillami distans 50+ i z lukiem. Cytuj:
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Chodz na wyzszym poziomie gdy juz niemasz problemu takiego z cap dobrze cos miec na sobie zeby latwiej przerzyc.
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tarcza nie zmniejsza obrażeń, tylko je blokuje.
A co do tematu to cyce są chyba najlepszym wyjściem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 10 2003
|
![]() Ja jestem 12 pall (50/40) ekwipunek do.... zly.
I ja to robie tak: (z ab) ide na dwarfy po drodze9albo i nie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2003
![]() ![]() |
![]() Na jakim lev palkiem jestem szybszy od ds.
O i jeszcze jedno jakie są potwory na PoH. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
![]() |
![]() Hmm znam pare przytulnych kjopalni z mala iloscia rotow <w sam raz na poczatek> pozniej kopalnie z wieksza iloscia rotow, trolii i psow.... pozniej bo ok 13 lv mozna poleciec na folde troche zaexpic...
I jak na to nie patrzec wszystkie te lokacje sa calkiem niedaleko Carlin <oprucz foldy, bo tam trzeba przeplynac> - zainteresowanych zapraszam do znalezienia mnie w grze. Pokaze, wyjasnie i pomoge ![]() |
![]() |
![]() |