|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Szczecin,Inferna,Ab'dendriel :P
|
![]() heh wlasnie chcialem z nim przeprowadzic wywiad...
![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() moze z dirkiem pogadasz?
odnosnie np behe questu on jest duzo barwniejsza postacia albo ion i jego stosunku do pk-party jako tutora pozdro od starego membersa royal guards @down no co za pytanie jasne ze bylem ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez MayGyver - 09-11-2004 o 14:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Albo co thor sadzi o pk >.<
ja tam sie nie spotkalem z mass pk w carlin ze strony MoK a tam mieszkam (noo ale ostatnio rzadko bywam) >.< Cytuj:
@up a jaki masz nick? >.< Ostatnio edytowany przez Olorion. - 09-11-2004 o 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Piekło
Stan: Na emeryturze
Imię: Apocalipsa
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 63
Skille: 93+/75+
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() "Sergei Stroganof: Grałem w Tibię około 5 lat.. Ja oraz moi przyjaciele przedtem rządziliśmy tak samo na Novej."
hmm Sergei nigdy nie rzadzil na Nova...
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Sergeia widzialem raz, podczas mass pk... Nie musze chyba mówić jak zakończyło się to spotkanie -.-
Co do Man of Killers, oprocz Iona, Mozziego i Lepry sa tam same n00by, poniewaz jest do gildia Szwedzka, znaczy to mniej wiecej tyle, ze nie patrza kogo biora, byle byl on Szwedem... Co do r7 nie popierajacego pk xD Spytajmy o to Verola Dameusa ![]() Bo chyba niektorzy sa prez niego "Hunted." xD BTW:Ardonis, czy ty przypadkiem nie jestes w Templarsach ? Cytuj:
Co masz na mysli mowiac ze jest barwniejsza postacia ? Ostatnio edytowany przez Moro - 09-11-2004 o 19:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I jeszcze Thor jest fajny >.< Cytuj:
Cytuj:
yYyyyy nie no nie masspkujemy tylko kilka razy wyrznelismy caly serwer w pien, a wszyscy r7 sa fajniuscy i nie czituja >.< Czitowanie jest evul ![]() aff xD Ostatnio edytowany przez Olorion. - 09-11-2004 o 20:14. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 08 2004
![]() |
![]() Czytajac odpowiedzi tego szfeda mialem ubaw po pahy
![]() "Sergei Stroganof: Cóż, to był wielki błąd jaki popełniliśmy...Aftamath tak naprawdę samo wypowiedziało nam wojnę, a my zaczęliśmy mordować.. Potem chcieli opuścić serwer itp...Część z nas po prostu pomyślała, że świat opustoszeje. Zapłaciłem każdemu, kto ucierpiał tamtego dnia i większość moich przyjaciół uczyniła podobnie. A to, że byliśmy przestraszeni zabrzmiało całkiem śmiesznie" Bralem udzial w tej wojnie po stronie aftamathu i musze powiedziec ze ten gosc plecie od zeczy , nidosc ze nikomu niezaplacili za deady to jeszcze kazali placic sobie zato ze ktos probowal sie bronic!. Gadanie ze zoostal shakowany to terz moim zdanie bujda na resorah ![]() Mam nadzieje ze R7 czeka taki sam los jak Lah , jezeli wybuchnie wojna z tymi szweckimi ****** to z miejsca wezme w niej udzial , mam dosc dyktatury tych szwedow ... :[ Ostatnio edytowany przez Soli von Master - 09-11-2004 o 21:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli o mnie chodzi to jestem za pozbyciem sie r7.
Jak tylko skonczy sie moj bananek -.- Czy ktos mi powie dlaczego akurat na infie sa tak w****iajacy GM ??? Aha, pamietajcie ze uzywanie Tibia GG jest "Lame" ![]() I ze za to u niektorych mozna byc hunted... - vide - u panow z Aliance of Krynn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() @olorion
nie bede wymienial nicka, bo niektorzy moga mi wysylac wiadomosci na PW z pytaniem dlaczego ich zabilem tyle a tyle razy hehe podpowiem, ze mam lvl 40+ pewnie sie domyslisz @moro mam na mysli chocby to, iz dirk najczesciej ze wszystkich r7 uzadza sobie pk party oraz to iz zapowiedzial, ze bez jego zgody oraz stosownej oplaty w wysokosci 50k od glowy, nikt nie zrobi behemoth questu taki troszke wiekszy PA niz sergei z sergeiem mozna bylo zawsze pogadac a z dirkiem juz trudniej @moro 90% populacji na serwerze to nooby albo newbie u mnie w gildii jest wiekszy odsetek doswiadzczonych graczy, ale tylko dlatego ze dosc spora ich ilosc przeniosla sie z jednego serwera, gdzie mieli swoja gildie @soli ale z takimi tekstami o szwedach to idz na dan00bie nie spotkalem sie na infernie z niechecia szwedow do innych narodowosci tylko polacy maja ciagle cos do szweow, niezaleznie na jakim swiecie graja to ze walczyles po stronie aftamath to raczej chluby ci nie przynosi raczej wstyd, bo daliscie ciala na calej linii zero organizacji @all to ze nie potraficie sie dogadac z graczami z innych panstw, nie oznacza ze oni sa be nauczcie sie grac i wezcie pod uwage ze jest to server enforced
![]() Ostatnio edytowany przez MayGyver - 10-11-2004 o 01:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2003
![]() |
![]() R7 upadnie-przyjdą następni.Moc jest po to aby ją wykorzystywać,a tym bardziej na serwerze takim jak Inferna nikt się nie oprze możliwościom jakie się nagle otworzą.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() pamiętam jak grałem na infernie i chociaż jeden r7 przebiegł koło dp wszyscy do p-zone i czekają ...albo pamiętam jak przeszła taka fala i wszystko co się ruszało zabiła of course r7;pTen hack to może nie ściema ale dzieli konto na 90%Afamatah nie byli źli oni tylko nie mieli szans...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aftamath po prostu byli za slabi.
Byli tez mniej zorganizowana gildia, niz r7. Nie mieli szans, wiec odeszli. Co do r7, to nie sa oni az tak potezni zeby nie dalo sie czegos z tym zrobic... Tylko ludzi trzeba, duzo ludzi ![]() |
![]() |
![]() |