|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Jak widac nawej bardzi dobrzy gracze nie moga ustrzec sie przed hackiem :/
http://youtube.com/watch?v=We9HegDVVwk ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 10 2005
Profesja: Knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() Przynajmiej mu na maina nie wyszedl.
![]() |
#5 |
Tibia.pl support
Data dołączenia: 18 03 2006
Lokacja: Ojcowski Dom
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() 1. -
2. Nielegalne oprogramowanie. 3. Aktualnie Wesoły~ ma w Commencie pochwalne słowa dla OwnTibia, zapewne napisane przez hackera, więc może przytocz poprzednią treść. Nie nie jesteś sama. 4. - Y'all
15:43 Sirblaze on Isara [1]: nie padne 15:44 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sirblaze on Isara. He was killed by a rat. Y'all |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Rookgaard
Imię: Wesoly Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Rubera
Poziom: 119
Skille: 1337
|
![]() @bov:
Nie ma jak mieć poparcie ziomka, który godzinami wbijał botem fisha. ![]() Jaka zemsta? Gdyby mi zależało na sławie grałbym w takim stylu jak ty/wy. *Wszystko*, co robiłem w Tibii, robiłem 4fun. PS. Dokąd zmierza Tibia... Na tibiabr wywiad z botterem, na tibia.pl sharer moderatorem. Kiedyś nawet na stronie głównej tibia.com był baner "TibiaBot NG". Antyluring uniemożliwiający trapowanie botterów. Ciekawe w jaki sposób "ulepszy" Tibię następny update... @Edek Rozprowacz: Straciłem tylko cash (haker oddał część). Nie wziął mino leathers, nie uszkodził chara w żaden sposób. PS. 2 Czasami ciekawość/nuda zamula rozum. ![]() Ostatnio edytowany przez Manik Rookmaster - 07-05-2007 o 13:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Imię: Edek Rozprowacz
Profesja: Rookstayer
Gildia: AvE MoR
Świat: Aurea
Poziom: 44
Skille: xx/xx
Poziom mag.: xD
|
![]() Jak dla mnie to ty jesteś noobem.
@Topic: Hack hackiem stracił tylko kasę i prawdopodobnie itemy. Poza tym nie stracił lev ani nie wylądował na mainie więc tak źle to nie jest. Nawet bez tego idzie się szybko "odbić" od dna. @up Post który powinien dać co niektórym do myślenia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
|
![]() Poprostu wpadl we wlasne sidla, chcial okradac konta innych poprzez tibiaown a wszystko obrocilo sie przeciwko niemu. Hack rzeczywiscie mial miejsce i ku mojemu zdumieniu sam poszkodowany poniosl najmniejsza kare (mianowicie strata +150k)
Ten kto go okradl jest jednym z "pro" hackerow od tibiaown, pozwole sobie rowniez na umieszczenie pewnej krotkiej konwersacji na potwierdzenie jakie wielkie szczescie spotkalo poszkodowanego: Vego PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:32 pm Odpowiedz z cytatem Dołączył: 24 Kwi 2007 Posty: 198 Skąd: Kielce Witam, przed chwila haknalem 81 Rookstayera jest to 5 co do najlepszych lvli na rooku. Teraz mam do was pytanie , co z nim zrobic. Wyjsc na main czy go zostawic Razz? MEli PostWysłany: Nie Maj 06, 2007 4:34 pm Odpowiedz z cytatem Dołączył: 22 Kwi 2007 Posty: 15 Ostrzezen: 1 Wiesz ile on grac musial stary nie rób mu tego takie moje zdanie i jak mozesz daj fotki z eq itp To by bylo na tyle mysle. Regards |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Karton se zrobiłem IQ: 4
![]() |
![]() Na Rookgaard.pl wieści te dotarły szybciej... zacytuję się...
To mnie nie razi. Vial
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() http://60gp.ovh.net/~owntibia/forum/...pic.php?t=2018
Żadna ściema, hack ^^ @down Wejdź w link, który podałem i zobacz ostatnią fotkę -.-' Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 07-05-2007 o 15:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Poland
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Neo Thrill
Gildia: -||-
Świat: Eternia
![]() |
![]() Watpie w to ze ktos shackowal to konto , po pierwsze kazdy kto ma na celu hacknac rookstayera mysli o wyjsciu na maina bo to najbardziej boli.
Mysle ze to poprostu wlasiciciel chara ,taki dżołk zeby zwrucic na siebie uwage. @up wiem weszlem i zmienilem zdanie , jak pisalem swojego posta jeszcze nie bylo twojej wypowiedzi @down no dobra ale gdybym to byl ja i wbil sie na tego chara to odrazu co by mi przyszlo na mysl to sprawdzic noob chary , bank i wyjsc na maina Ostatnio edytowany przez Wiechoss - 08-05-2007 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
|
![]() Cytuj:
Regards |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Redaktor
|
![]() Czy go DORWALI czy nie, szkoda chlopaka. No coz jak by nie bylo dobry musi byc nawet jesli to nie do konca cala jego praca-dzielenie konta, boty itp, ale wiecie cos napewno wbil ... a wogole ten hack to tak lekko mozna pominac bo co to za hack
![]()
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi tam się wydaje, że to jakiś wkręt.
Skoro rookuja 100+ to czemu nie mieliby wyjść na maina 81 rookstayerem? Nie dość, że smutek ownera to jeszcze 180k na plusie ; d |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Redaktor
|
![]() Cytuj:
A co do mnie, raczej mnie nie dorwa. Gram na swym lakpku ktory odpalam tylko ja. Nie szponce przed kumplami ze mam taki a nie inny lev. Nie uzywam nic wiecej co zwiazanego z tibia, poza oficjalnym klientem. Nie wchodze tam gdzie nie powinienem ... taki szary maly gracz ze mnie ... no i po co mieli by mnie hackowac, dla tych 30k w banku czy dla 25 lev zeby wyjsc z rooka ![]()
![]() To napisał Scobel z Altaron Team. Ostatnio edytowany przez Scobel - 07-05-2007 o 16:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Płock
Świat: RL
|
![]() @Emcess
Nie, nie jest to wkręt -.-' Przeczytaj wszystkie posty w temacie, zanim cokolwiek w nim napiszesz. A dlaczego miałby wychodzić na maina? Z rooka zwinął wszystko co się dało, a przecież na mainie ten rookstayer nie miał żadnych kosztowności. @up jak chcesz mogę ci dać poradnik, jak zrobić 70lvl w miesiąc =) Ostatnio edytowany przez owntibia.exe - 07-05-2007 o 16:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Redaktor
|
![]() Chodzi o to iz z zalozenia samo hackniecie na rooku nie da za wiele procz jakiegos gp itp. A taka prawdziwa zemsta czy tez cios to wyjscie z rooka postacia. Pamietam kiedys ze na Danubi ktos hacknol kolesia chyba 40 lev a moze i lepiej i nim na rook wyszedl, a swego czasu koles byl wysoko w statach rooka ogolem.
![]() |
#20 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 02 2007
Lokacja: Horyniec Zdrój
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Szybki'lols
Gildia: Death Ruthless
Świat: Unitera
Poziom: 44
Skille: 73/72
Poziom mag.: 5+
|
![]() Wina jest ownera i tyle,nie wchodzi sie w jakieś tam linki ... Albo ma superior
![]() |
![]() |
![]() |