|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 08 2006
|
![]() Witam mam 1 Zasadnicze pytanie ktore mnie nurtuje z tego powodu ze stracilem przez to sporą ilość gp nie wnikajmy w szczegóły ile
![]() Mam 2 Konta na 1 mialem postac na servie powiedzmy Harmonia a na 2 nie mam gdy che wyslac cos z tamtego konta na postac na tym koncie na harmoni musze owa postac stworzyc i tak tez zrobilem lecz odrazu po stworzeniu tej postaci wyslalem kase z 2 konta nawet nie logujac sie na ta poprzednia postac stworzana. Pare h pozniej gdy wyszedlem z rooka patrze w dp nic nie ma czekam juz tydzien i nic nie mam I tu nasuwa sie pytanie co sie stalo z parcelem ZNIKL ?? prosze o szybko odpowiedz Ps. Jestem 100% pewien ze dobrze zaadresowalem parcela i dobre miasto wpisalem zeby ktos nie dodawal niepotrebnych postow typu: moze zle zaadresowales albo pomyliles miasta kwota byla duza wiec specjalnie uwazalem aby dobrze wpisac Prosze O POMOC Ostatnio edytowany przez Tommi69 - 22-01-2008 o 23:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Tak z ciekawości, obydwie postacie zostały stworzone na jednym serwerze ?
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() obie postacie musza byc na 1 serwerze, musza byc chociaz raz zalogowane (chyba a raczej napewno musza postacie byc na mainie) w chwili wysylania parcela pewnie zostal ci na skrzynce
Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 23-01-2008 o 00:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() 1. Obie postaci na jednym serwerze.
2. Postać do której jest wysyłany parcel musi być zalogowany conajmniej raz.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak na 1 serwerze
po 2 nie musi byc postac na mainie zeby wyslan na nia eq a po 3 wlasie oto mi chodzi co sie dzjeje jak wysle cos na nia przed 1 zalopgowaniem parcel znika ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Profesja: Elder Druid
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() OMG.Pewnie ktoś podpieprzył parcel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() Postacie musza byc na mainie obie. Kiedys mogles wysylac do dp na mainie na chara ktory byl na rooku, ale teraz ta postac musi byc mainie.
*down I po co nabijac sobie posty? Ostatnio edytowany przez Rohas - 23-01-2008 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2007
Imię: Dedixen Jon
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 12
Skille: --
Poziom mag.: --
|
![]() tak jak pan wyżej ^^
18:10 XXX [8]: Ja zabilem na rotgardzie orka supermana 18:10 XXX [23]: WoW dobry jestes ;D 18:11 XXX [8]: zucil mnie spiralą 23 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
powiem to ostatni raz: parcela mozna wyslac na postac ktora jest na rooku ale musi byc ona chociaz raz zalogowana , pewnie ktos ukradl ci parcela do tego pana ktorego zacytowalem: jak ty bys chcial wyslac parcel na rooka - adresujac go: nick rookgaard? nie wspominajac juz o tym ze na rooku nie ma dp zeby mozna bylo ten parcel odebrac |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() *up
Czytanie ze zrozumieniem sie klania. Cytuj:
*down Mowiac najprosciej - znikl. Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem, chyba, ze bylo drogie >.< Ostatnio edytowany przez Rohas - 23-01-2008 o 14:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() A ja poraz kolejny Pisze Nikt Mi nie Podpieprzyl Parcela -.- bo zostal wyslany i nie doszedl czyli znikl ?? bo co innego moglo z nim sie stac ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Świat: Secura
|
![]() Jeśli się nie zalogowałeś na tą postać na rooku chociaż raz to parcel wpadnie do skrzynki ale nie dojdzie do tej postaci. Innymi słowy mówiąc: Parcel wraz z zawartością przepadł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() no i taka odpowiedz mi chodzilo a nie jak inni sie rozpisywali o tym czy dobrze wpisalem i czy niekt nie ukradl ;/ szkoda mialem w nim spora sumke ;/ chyuba napisze do cipow aby to zmienili XD dzieki narazie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
![]() Ale jakby co jeden napisał że na rooku nie ma dp właśnie że są tam gdzie jest dla pacc.
|
![]() |