|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() nmam pytanko dzisiaj zakupilem pacc i mam 2 postacie 13 sorc z 15 m lvl i 10 pall z skillami 46/32 a mianowicie czym lepiej grac na pacc arena i czy duzo tam ludu sie szwęda (chodzi o expowiska z trollami i cycami)
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Przeczytaj FAQ, poradniki i przyklejone tematy. Czy to jest takie trudne? Osobiście bym grał palkiem, wbijesz 60~ dista i expisz w cyclo~.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Horyniec
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sajgon
Profesja: Knight
Świat: Aurea
Skille: 80/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Dla mnie to marnotractwo pacca ...
23:01 Sajgon: ;o 23:02 xxx : jestes jak biegunka 23:02 xxx : pojawiasz sie i znikasz 23:02 Sajgon: ![]() 23:02 xxx : a potem wracasz w najmniej spodziewanym momencie ------------------------------------------------------ 07:58 Szybki zajec: 07:55 Server is saving game in 5 minutes. Please come back in 10 minutes. 07:58 Szybki zajec: co to? 07:58 Zukikow: nie wiem 07:58 Zukikow: chyba update |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Lokacja: Sieradz / Łódzkie
Stan: Aktywny gracz
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Hmm... Wg mnie to jest strata PACC'a, no ale twoje pieniądze więc możesz robić co chcesz. Na twoim miejscu dobił bym skill 60-65 w walce na dystans i wybrał się na pojedyńczy respawn DRAGON'a, który znajduje się na północny zachód od miasta 'Ankrahmun' (czy jakoś tak, nie pamietam
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @up
Nie sądzisz, że byłby to waste? @topic Jak już mówiłem, z 60 skillem możesz iść do Cyclopolis, albo do jakiejś tomby. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Lokacja: Kępno
Imię: Dark Juvan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Peacebringers
Świat: Iridia
Poziom: 72
Skille: zal.pl
Poziom mag.: /\
|
![]() Wedlug mnie powinienes grac Palkiem. Wbij 60+ lvl w dystans a potem mozesz smigac na dwarfy guardy albo na dark cathedral i tam w miare szybko wbijesz te niskie lvl. <<<powodzenia>>>
![]() Nieznam żadnych good place z pacc z potworkami na twoim lvl. Ostatnio edytowany przez juvan - 31-01-2006 o 18:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@up no wiesz to co muwisz to jeden wielki blond nie sondze zeby 10 pall przezyl an guardach male masz doswiadczenie... @zalozyciel tematu wiesz idz na tiquande na dworc area pod ziemiom ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() @topic
Darashia ma fajne rotowisko, z tego co mi kolega mówił sporo expa i kasy leci. Gobliny na Edron podobno też są opłacalne (ale uwaga, na Edron czasami łazi Orshabaal ![]() @Matr_Agredo Sorki za avek ale mi się spodobał. Chyba nie masz mi tego za złe ? ![]()
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Befavaza
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Cytuj:
Słownik chłopie bo kaleczysz język... @topic pallem idziesz na gobliny na edron, huncisz je wypadają Ci ss [small stones] jak kończą Ci się ss idziesz na trolle [pare kroków up] i zbierasz speary i tak w kółko...
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 07 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2005
Imię: Micalt
Profesja: Elite Knight
Gildia: Last Blood
Świat: Aurea
Poziom: 70
Skille: 82/78
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
huncisz = zabijasz small stones = kamienie up = wyżej speary = włócznie Już wole jak ktoś kaleczy Polski język błędami ortograficznymi niż pisze po Polsko-angielsku ( ani tu, ani tu sie nie kwalifikuje ) ![]() |
|
![]() |
![]() |