![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Troche długi. Widać pare akcji w jednej zlamiliśmy strasznie ale nie jest źle. Loot zobaczycie jaki
![]() Filmik na speedy share. ***********.com/114696190.html Enjoy. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() dziwne troche, bo plik nie ma zadnego rozszerzenia. Ani .rec ani. cam... dla pewnosci przeskanuje jottim...
@Edit: Jotti nic nie wykrył, bym wzucił screena ale imageshack nie odpowiada, a na fotosiku nie mam konta... zaraz zobaczymy co to za ziolko @Edit2: najnormalniejszy w swiecie film, objerze i dam komenta.. btw ma rozszezrzenie .rec... trzeba samemu dopisac ofc @edit3: no przynajmniej cos macie z tego pk... ale jak to osoby w wieku 15 +- lat... zero organizacji... rzucaja miesem na prawo i lewo, juz nie powiem co w ten sposob pokazujac... ogolnie filmik sredni
RL fotka Legendarnego Taifuna Devilry Zeitgeist - cała prawda o World Trade Center, Chrześcijańswie oraz wszystkich religii, słyszałeśo zjednoczeniu Meksyku, Usa i Kanady ? oczywiscie, że nie... bo rząd to zataił... Ostatnio edytowany przez Un$i - 01-02-2008 o 01:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() hahaha "duzo fragow" jak dal mnie byl 1 frag godny uwagi reszta jakies low i wieksza czesc filmu pokazuje jak zabijac wszekliego rodzaju dwarfy w team 10+ osob -.- filnik dno nie polecam
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do rzucania mięsem no było tego ale zeby odrazu bluzgać ?? SPojrz na siebie i pogadamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() zal.. jestem na filmie>.<
umieszczanie kogos na filmie bez jego zgody grozi odpowiedzialnoscia karna w postaci grzywny o wysokosci 1cc. ![]() Film dno... Pzdr.~ Bolcomaster |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2007
|
![]() Jak mam to ściągnąc ???
Patrzę i samolotów nie ma co jest ??? Ostatnio edytowany przez tak-nie - 01-02-2008 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Patrz w link tak długo, aż ci się pojawią latające samoloty na monitorze.
Na jednym z nich będzie napisane "download". Musisz w niego trafić klawiaturą. Później to już rutyna...
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |