|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Czy chcesz ocalic życia i zaprzestac z tibia? | |||
Tak. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 | 9.52% |
Nie bo tibia jest warta śmierci! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 90.48% |
Głosujących: 21. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 02 2008
|
![]() Otóż odrazu przejde do sedna sprawy...Macie pojęcie ile osób w RL zginęło ponieważ pożyczył kase w tibi , haknął kogoś?Czy CipSoft nie pomyśly o tym?Zajmują się tylko Tibią i jej rozbudową oraz własnym tyłkiem , a zajmą się tym tylko wtedy jak ktoś do nich przyjdzie grozic im bo dali komuś bana...
Brazylia ... zamordowanie kolegi. Polska ... Pobicie matki krzesłem. Można by tu jeszcze wymieniac. Osobiście w moim mieście doszło do tego że koledzy żyją tylko tibią każdego nazywają noobem jak nie gra w tibie to jest głupi zasrany noob... Co około dwa miesiące dochodzi do grożenia bądź użycia przemocy przez tibię. Ile będziemy patrzec na zabijanie w rl przez świat wirtualny... I tu sonda czy chcesz tibie i zabijanych ludzi czy chcesz nie grac i uratowac ludzi? Owszem zdarzają się takie "Wypadki" w innych grach ale najwięcej wg. mnie w tibi... O co chodzi w ogóle?Kiedy ja zaprzestane i kilka innych osób to dla nich stanie się to głupie i odejdą itd... Ostatnio edytowany przez Semrise - 04-02-2008 o 15:49. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zamknąć wszystkie fabryki, które produkują samochody ! Ile jeszcze osób musi zginąć w wypadkach samochodowych, żeby ludzie zrozumieli, że te szatańskie pojazdy to samo zło ?!
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Samochód , a gra to co innego...Zabijaj specjalnie dla kasy w tibi...A zabijaj przez przypadek dla niczego to co innego...
|
![]() |
![]() |
#4 | |||||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
To wymieniaj; ja o innych przypadkach nie słyszałem. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ot, takie wylanie frustracji, która nie wiem skąd we mnie jest - bo humor mam ostatnimi czasy zaj*bisty.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 04-02-2008 o 15:57. |
|||||||||
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Ile razy mamy(wiele osób to mówi) powtarzać, że to nie gra jest przyczyną ataku, a problemy z głową!? Dlaczego nie napiszesz tego w temacie o WOW'ie, który moim zdaniem jest grą świetną, a uzależnia jeszcze bardziej?
I dlaczego wszyscy się czepiają tej tibii do ch*** !? Każdy gra w to co mu się podoba(czemu nikt nie krytykuje gier, typu MetalDamage, Battleknight...).
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Tibia to moje RZYCIE!
Popieram zdanie Articuno, nie gra jest winna, ale człowiek. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Byc może i tak ale jego umysł jest poruszony grą...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() jego umysł jest poruszony grą bo koleś jest umysłowo chory ... równie dobrze można powiedzieć tak jak powiedział kolega ileś tam up że zamknąć fabryki z samochodami. Zakazać picia wódki, bo po wódce ludzie wsiadają za kierownice. W ogóle zakazać alkoholu ! i jeszcze papierosów bo szkodzisz osobą w twoim otoczeniu. n.c
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() SPALIC !!! w PI.DZIEC i ta straz miejska
a tak serio to mi to wisi , mozecie sie zabijac mniej idiotow na swiecie bedzie
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak więc nie wiesz co w ogóle napisałem...My nie chcemy zabijac my chcemy przed tym ratowac i to idioci zabijają kumpli bo nie oddali np. 2k
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
|
![]() Zabijajcie się! Bendom wolne kejvy
![]() ![]() ![]() @up Te argumenty to chyba z dupy wyciągnąłeś? :\ Ostatnio edytowany przez Mumin121 - 04-02-2008 o 16:35. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 01 2008
|
![]() Powiem tyle, ze smierdzi mi tu jakims trollizmem.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2007
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
![]() ![]() |
![]() Zginie jeszcze "tysioncpieńcetdwadziewieńcet" dzieci, bo kolega im p seta nie odda
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() Cytuj:
A tak na marginesie, to mnie CHOLERNIE podniecaja dzieciaki zabijajace sie za p-seta. Zwlaszcza 14-letnie dziewczynki. ^^ Wiecej 14-letnich dziewczynek grajacych w Tibie! |
|
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia
![]() |
![]() Cytuj:
P.S Najbardziej kretyński temat, jak widziałem chyba na tym forum, to samo tyczy sie autora tematu. P.S2 Nic nie zmienisz robiąc taki temat, kazdy ma swoj swiat i tyle.
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
I tylko dodam, zresztą po raz n-ty, że wina stoi po stronie zj...nej psychiki dzieciaka i samego dzieciaka a nie wydawcy/producenta gry (jak już kogoś opieprzać z tej grupy to sprzedawców detalicznych którzy wpychają rodzicom na prezenty dla 12latków GTA...) p.s. dodam, że sonda jest z 4 liter zrobiona bo należy do pytań typu "czy to prawda, że 2 tygodnie temu przestał pan molestować syna"... gz...
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 04-02-2008 o 17:08. |
||
![]() |