![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Słubice
![]() |
![]() Troche na opkolo orc fortres..
Nie w srodku ![]() ![]() www.republika.pl/pietro/orc for.rec - prosze skopiowac i wklejić w pasku adresu poniewaz nazwa jest przedzielona spacjom... comment plx ![]() Ostatnio edytowany przez Pulchny - 07-11-2004 o 17:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() ty no weź podaj normalnie link jakby ci backspace czy delete wycieło z klawiatury ! skopiowałem i błąd nie ma tego pliku. nie dość, że edytowany, to jeszcze błąd, to jeszcze błąd który sam widzisz a poprawić ci sie nie chce !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ok's w8 zara to zrobie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak to nie działa ?? U mnie wszystko w porządku. Filmiku jeszcze nie obejrzałem ale zrecenzuje jak obejrze. Wystarczy zaznaczyć wszystko razem z for.rec i wszystko zadziała (^.^)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() www.republika.pl/pietro/orcfortres.rec zrobiony ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Wrocław ;)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vesh
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Do Dupy :(
Świat: Iridia
|
![]() Obejrzałem w całości. Całkiem niezły ale. Jak sam przyznałeś w jednym momencie (bez obrazy) czasami wiało nudą, a poza tym moim zdaniem pierwsze 10min było zbędne. Poza tym wszystko ok.
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Łódź/Olechów/Druga Strona Zakładowej
![]() |
![]() Ok zacznijmy..... Filmik całkiem całkiem, ale ujeła mnie w nim jedan rzecz
Ten pan z bordową kurteczką, szarymi legsami, ze skinem palka, z trójczłonową nazwą...Knight.... Naprawde ma seksowny skin i jest naprawde spoko koleś pomimo niskiego lvlu lał guardy nienagannie i w ogóle był super..........Z pozdrowieniami Guard of night<hahaha><lol> P.S to naprawde ja guard of night co nie że ładnie wyszedłem?? |
![]() |
![]() |