![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jakie są skutki używania broni o wymaganym poziomie wyższym od naszego? O ile dokładnie obniża się atak? Są jeszcze jakieś efekty?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Tego o ile dokładnie obniża się atak nikt ci nie powie z bardzo prostej przyczyny; nikt nie wie (a jeśli myśli, że wie, to jest w błędzie). Ogólnie rzecz biorąc system ten jest tak zrobiony, żeby dajmy na to 20lvl, skille 50/50 używający avangera nie zadawał nim większych obrażeń niż bronią dostępną od tego lvla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Obsidia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Izo rycerz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 21
Skille: 67/65
Poziom mag.: 4
|
![]() Tez tak mysle , ale no chyba ze masz do wyboru - przyjmijmy axe na twoj lvl atk - 20 , a bron do ktorej brakuje ci 1/5 lvl ale atk - 32
![]() wiadomo wez ta od wyzszego lvl'a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytałem się dlatego że mam Heroic Axe i nie wiedziałem czy jest sens używac go na 10 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() hmm , moze cie niezrozumialem , ale na 10 lvl chcesz uzywac broni od 60 lvl? , to by bylo glupie
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Xrycerz - 10-02-2008 o 15:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co to za różnica? Mam po prostu taką możliwość i nie wiem czy jest sens wydawać kasę na broń o wymaganym niższym lvl skoro mam dostępną Heroic Axe.Z tego co zrozumiałem to obrażenia będą mniejsze i tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() LOL! , taka ze to bedzie o wiele slabszy atak niz bys walil no np .. dwarven axe (jak ja)... a jest tanie , moja rada - sprzedaj Heroic kup dwarven axe i kase zostaw na cele wlasne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wątpię że będzie słabszy, najwyżej będzie taki sam jak broni o lewelu dostępnym dla mojej postaci.Poza tym jakie masz podstawy żeby tak twierdzić? Robiłeś jakieś testy? Czy tak tylko piszesz, bo tak Ci sie wydaje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Tak robilem sporo testow na roznych swiatach i kontach/harach (z stworami jak i z ludzmi) , np na 17 lvl nosilem dwarven axe i testowalem z noble axe... skile mialem ok 55/55 - dwarven axe okazalo sie duzo lepsze ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Każdy lvl niższy od wymaganego poziomu danej broni: -1 atak od różnicy 1 poziomu.
@Ryba Dobrze się dziś w cs'a grało ; D |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
obrażenia będe dużo niższe jeśi wogóle ich nie będzie. Po to Heroic Axe jest na 60 lvl żeby 10 lvl z nią nie biegał. |
|
![]() |
![]() |