|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Po rookgardzie (i być może innych miastach) chodzi koleś ktury rozdaje linki na stronę www.tibia-polska.go.pl mówiąc że jeśli wpisze sie tam swoje haslo i numer to dostanie sie premium account za darmo. Jest nieprawda o czym przekonałem się dziś na własnej skórze. Jaskieś pięć dni temu wszedłem na podaną wyżej stronkę i wpisałem to co należało. Cieszyłem się jak głupi że będe mieć PA za friko gdy dzisiaj spotkałem ludzika kturego miałem na tamtym koncie. Linki rozdają między innymi:
-Witualny Seks -Drachol Knight of Inferna -i być może inni Za nic na świecie nie wchdź na tę stronkę bo spotka cię tylko i wyłącznie rozczarowanie. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Chorzów ( taka wiocha xD )
![]() |
![]() Nie podawe się acc nikomu człowieku pomyśl przeciesz nikt za darmo nie da ci PACCA oni tylko szukają takich jak ty
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Szalony Marcinno
Profesja: Druid
Świat: Selena
Poziom: 10
Skille: 16/18
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Szczerze moge powiedziec ze jestes naiwniakiem
takie banaly podaj pasy masz pacca albo podaj pasy bedziesz mial zaje eq takie nooby tylko oszukuja ja podalem pasy kumplowi z rl i głupek chcial sie na takie cos nabrac ale szybko odhakowalem postac pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2005
Lokacja: Śródziemie
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Imie: Knighto of Honor Świat: Inferna Miasto:kazordoon Level: 8 (rośnie) ![]() profesja: Paladyn Skille: -27 -21 shielding ![]() Magic lvl:0 ![]() ![]() Best solo: Mino Guard (jak dodać załocznik mino g??) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: World of Tibia
![]() |
![]() Nigdy nie wchodźcie na takie strony bo to sami oszuści (do newbie to
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Juvin Dranil
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 32+
Poziom mag.: 31
![]() |
![]() mnie tez dzis zhakowali gosciu pisal ze zapisze mnie do gildii i dal mi link i powiedzial zebym go potwierdzil i bede w tej gildii jak wrocilem ze szkoly probowalem sie zalogowac ale to nie przynosilo zadnych skutkow wiec wszedlem na www.tibia.com i tam mi sie udalo odzyskac postac. strzezcie sie przed:
- Princes of Heaven (to on mnie tak urzadzil) zdazyli mnie 2 razy dednac i zabrac sporo kasy i rzeczy |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Byłoby by mniej hacków gdyby 3/4 Tibijczyków używało "musku".Czy wy myślicie że można dostać coś za darmo oprócz po ryju w rl (i to nie bardzo bo czasami kroją
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 03 2007
Lokacja: Rzeszów
Stan: Niegrający
![]() |
![]() J****E arch(h)eologi :|||| weez...
@bez offtop hacker to hacker |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie dość, że takich tematów są tysiące, to jeszcze nie ocenzurowałeś linku. Gratulacje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
2. "Musk" to nie mięsień 3. No jak od groma ludzi to pisze to po co przypominasz gosciowi ktorego hakneli 3 lata temu?
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() @2up
i co z tego chociaż kolega nie chce zeby takiego gnoja jak ty z chakowali bo skad mam wiedziec ze ty na takei cos sie nie nabierzesz? Btw zawsze jak sie gra w swoje pierwsze MMORPG wpada sie w glupi chak . Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 16-02-2008 o 10:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() Cytuj:
LINK NIE DZIAŁA ![]() ![]() ![]() |