|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Białogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 16
Skille: 52/40
Poziom mag.: 4
|
![]() Byłem dzisiaj na amazon camp tłukłem 2 witche 2 valkyrie i 3 amazonki kiepskie hity zaczęło mi brakować many wypiłem potiona gwiazdki poleciały Ahhh... a many nie przybyło ok fast kolejny znowu zero reakcji, trzeci, czwarty to samo, panika 5 hp ostatni potion przybyło 50 many udało mi sie uciec.
WTF ? Pierwszy raz coś takiego mi się przytrafiło od kiedy gram(a gram długooo). Co z tymi potionami? Ile dostane many zalezy od lvl, mlvla czy poprostu losowo? @down no tak się składa że stałem w miejscu Ostatnio edytowany przez JoeBLue - 06-02-2008 o 21:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
|
![]() Losowo mane sie dostaje, a ze ci nie dodalo to pewnie dlatego ze sie ruszales, najlepiej stanac na chwile, wypic i biec dalej.
Podobnie z runkami co na sobie uzywasz.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli nie dostawałeś to byćmoże stałeś na dziurze itp.
@Down : Aha, dzięki za info ![]() Ostatnio edytowany przez Hodal - 06-02-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Białogard
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
Poziom: 16
Skille: 52/40
Poziom mag.: 4
|
![]() dobra czyli wychodzi na to że miałem poprostu pecha
temat można zamknąć |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 11 2007
Stan: Początkujący
Imię: Panter Warrior
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 20
Skille: 50/49
Poziom mag.: 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Hmmm tez miałem podobny przypadek ale nie na amazonkach tylko na dragu ale na szczescie niepadlem.Uzywasz hot key czy "manasujesz sie z reki"?Podobno to był jakis bug.
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 03 2007
Lokacja: Dziupla
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Silent
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Dashers
Świat: Olympa/Saphira
Poziom: 265
Skille: 115/85
Poziom mag.: 28
|
![]() Cytuj:
Mianowicie mogles probowac manasowac sie podczas biegu czesto nie lapie w ten sposob. Potwory bily Cie w tempie takim ze manasowales sie i ta mana Ci od razu zchodzila. Jest tez kwestia tego ze mogles poprostu co ture dostawac malo many z manaska. |
|
![]() |
![]() |