|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiecie jak to jest na tibii, raz są wzloty a raz upadki, czasem nuda, a czasem wpada się na dobre pomysły
![]() Chcę się ożenić! Może cosik wiem o tibii, ale w tej sprawie wiem tylko tyle, że potrzebne są obrączki i druga połówka, która powie "tak". Jeśli znajdzie się ktoś kto mi pomoże będę bardzo wdzięczny.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hej panowie (i panie oczywiście) nic na ten temat nie wiecie?
Szczerze mówiąc liczyłem na pomoc... ![]() moderatorów zwłaszcza. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
![]() |
![]() Ja wiem tyle ze mozesz sobie wyczesac z kądś księdza tak dla ceremonii.Obrączki dostaniesz w AB po 1-2k lub od gracza . Na slubach musi byc duzo zarcia i oczywiscie prezenty. Po uroczystosciach jest zabawa czyli tańce i nawalanka czarami. Jak by cos to polecam sie jako ksiendza. Mam w tym wprawe hehe!.(danubia)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() no i jeszcze zaproszenia listowne i dobry lokal z atrakcjami no i pochud może być po miescie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki nadal wiem niewiele, ale jestem bliżej ( tzn. mam obrączki
![]() I czy można zawrzeć ten związek tylko w okreslonym mieście? odp na PS. sorry ale nie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() po 1k lub 2k jest obronczka ?? ja dostalem dzis przez parcela za darmo i nieweim od kogo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() No sluby to ciekawa zecz ale szkoda ze niema nocy poslubnej. Wykombinuje se ksiendza w kosciele moze zapros kogos, zakup obronczki [nie som tanie] i po sprawie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
![]() |
![]() lokal sam sobie znajdź taki jaki tobie będzie odpowiadał
|
![]() |
![]() |