|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
|
![]() Właśnie w Wiadomościach obejrzałem materiał poświęcony nowej partii politycznej. Według dziennikarzy TVP ma ona poważne szanse na zawojowanie polskiej sceny politycznej. Ludzie są spragnieni powrotu pięknej równości, którą głosi komunizm. Partia nosi dumną nazwę POLSKICH REKINÓW ZAGŁADY,a jej charyzmatyczny przywódca KLOPSIK ma poważne ambicje dotyczące zdobycia władzy w Polsce.
Strona internetowa partii to http://przgov.yoyo.pl <na pewno nie keylogger, a strona warta jest zobaczenia, by ustrzec się przed ewentualnym powrotem czerwonej zarazy. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Polityczny dowcip, nic więcej.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Profesja: Rookstayer
|
![]() http://www.hafif.org/imaj/serdarsabri/pardus3.jpg
Więc jakieś 60% użytkowników forum może czuć sie pełnoprawnymi komunistami ![]()
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
|
![]() "Rekiny najlepsze, rekiny potrafią, rekiny są niezwyciężone..."
"Rekiny pier*olą każdego"
*** † Jarosław Krasuski (1974-2007) *** Może wstawisz mi notkę ? *** Masz problem z keyloggerem ? Nie jesteś pewien co do swojego bezpieczeństwa ? Chętnie ci pomogę ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Uther92 - 09-03-2008 o 20:37. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2005
![]() |
![]() O żal.......Rekiny najlepsze, rekiny potrafią, rekiny latają
Ta stronka to jakiś żart Nie no leje z tego ![]() ![]() Pongiusz urodzony 15/12/1991r Tak tak, podbiją Polske! Bedzie drugi PRL!!! Ostatnio edytowany przez MiXer - 09-03-2008 o 20:42. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Archimonde Poly
Profesja: Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 47
Poziom mag.: 45
![]() ![]() |
![]() Manasy będą na kartki? :s
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
|
![]() Wbrew waszym żartobliwym wypowiedziom, obawiam się, że to jednak nie jest żart.
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ja, jako porządny proletariusz i stachanowiec, wielki fan Albina Siwaka, ja, który sławię Wielce Nam Panującego Na Wieki Józefa Stalina i, tak jak każdy szanujący się proletariusz, wielbiciel Polskiego Wina marki Klopsik, który ma komunizm w sercu i kapitalizm w dupie, jestem absolutnie TRZY RAZY TAK za Naczelnikiem Klopsikiem!
Kto walnie dłuższe i bardziej patriotyczne zdanie niż ja? |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
![]() |
![]() Znowu przyjdzie jakiś Stalin? A może synowie Kononowicza? PACC za kartki na mięso? Ludzie idzimy kupować papier!! Bo sie znowu skończy!!!!11111one. Ale tak szczerze to żął.pł. Jacyś idioci se jaja robią.
Ostatnio edytowany przez Asash - 10-03-2008 o 20:33. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() RekinY! UDERZ W PUCHARA
![]() Nic więcej nie trzeba dodawać |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Ta partia ma moje oficjalne poparcie.
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 8
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Legenda Tibi
Profesja: Druid
Świat: Astera
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Sądząc po twoim Avatarze, mówisz prawdę
![]() A tak wogóle, to pozwoliłem sobie odwiedzić tą stronę. Wg. mnie to zwykły żart. Więc, drogi Autorze tego tematu, niema się czego obawiać ![]()
Mój Blog na Tibia.pl: http://forum.tibia.pl/blog.php?u=112404 . << NOWY WPIS!! Nick: [char]Legenda Tibi[/char] Świat: Astera Profesja: Druid Best Solo: [monster]Demon Skieleton[/monster] Best Team: [monster]Dragon[/monster] Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Powrót komuny chyba wcale taki zuy by nie byl =d...
A żarcik fajny =d |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() Oczywiście gdyby ta strona odwoływała się do wartości faszystkowskich/nazistowskich/neofaszi/neonazi/narodowo-socjalistycznych* to od razu pojawiliby się zagorzali patrioci, którzy mówiliby jakie to "antyśmieszne" i "antypatriotyczne" robić sobie żarty z czegoś takiego.
A komunizm (niestety) kojarzy się tylko z wujkiem Leninem i dziadkiem Stalinem... *niepotrzebne skreślić @up: J*bnij się w głowę z powrotem komuchów.
![]() Ostatnio edytowany przez Milan ognia - 11-03-2008 o 16:36. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co ty piszesz? oby nie wrócili...
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() @Milan
Komunizm to równie zbrodnicza ideologia co nazizm, ale o tym wie zdecydowanie mniej ludzi... Cóż, wynik bagatelizowania sprawy przez czerwonych... @Bajek Poj*bało? @down Che akurat był czerwonym komuchem i idiotą (ta, dupa nie bohater), który doprowadził Kubę na krawędź załamania gospodarczego. Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 11-03-2008 o 21:31. |
![]() |