|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Zainteresowala mnie dzisiaj jedna sprawa. Chodzi o program, ktory pozwolilby mi przypisac guziczkowi kolka w myszce (czyli trzeci przycisk myszki) jakis klawisz z klawiatury. Chodziloby mi konkretniej o printscreen czy w sumie jakiekolwiek. Czesto chcialbym zrobic screena, jednak aby to uczynic, musze zupelnie zmienic ulozenie rak na klawiaturze, co jest niewygodne i czesto ryzykowne. Majac podpiety pod trzeci klawisz myszki np. printscreen moglbym bez obawy trzaskac zdjecia podczas hunta czy czegokolwiek innego. A wiec - slyszal ktos o takim programie? Jesli moj temat w jakis sposob nie spelnia regulaminu, to ofc chetnie poniose kare, jednak prosilbym moderatorow o niekasowanie tematu przynajmniej do jutrzejszych godzin okolopoludniowych, abym zdazyl sprawdzic czy ktokolwiek mi odpisal. ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wujek Gogiel zaprasza.
Pogrzeb w płytce/dyskietce z driverami myszy - niektóre myszki mają software do przypisywania klawiszy.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Celoz, powiem delikatnie, spierzodkiewa ze swoimi radami. Google przekopalem we wszystkie strony, ale wszystko co znalazlem to ludzie, ktorzy szukaja podobnego softu. ;@
#Edit Znalazlem stery/programiki do swojej myszki, ~67MB, mam nadzieje, ze cos tam bedzie. Szczerze mowiac myslalem, ze to bardziej zalezy od jakiegos zewnetrznego programu niz od sterow, ale dobra.. zobaczymy. Zdam raport za 20 minut~ #Edit2 Lol, super.. sciagnalem program, ktory chyba robi nic. Bo moge wybrac do niego skina i jezyk, ale jakos nie bardzo widze zastosowania. >.< Plx jakis program. Ostatnio edytowany przez Kajulec - 03-11-2007 o 02:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
#Edit Okej, problem TEORETYCZNIE rozwiazany. Sciagnalem sterowniki A4TECHa, ustawilem co jak ma byc.. pod myszka Logitecha dziala tak jak powinno, ale pod moim kochanym Geniusem juz nie. Jest jakas opcja, zeby to tak ten tego przerobic na Geniusa? xD Ostatnio edytowany przez Kajulec - 03-11-2007 o 10:18. |
|
![]() |
![]() |