Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.
-->
Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-11-2004, 20:46   #1
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 10 2004
Lokacja: Ruda Śląska

Stan: Na emeryturze
Wyślij wiadomość przez ICQ do Pabak Pabak ma numer GG 5459497 Pabak ma login Tlenu tuminure@o2.pl
Smutny Bezsens w grze

Dziś grając z kumplem zatakował nas jakis wysokolevelowiec. Dokładnie nie nas tylko jego. Postanowiłem więc mu pomóc co chyba każdy by zrobił. Jako iż nie miałem szans zwolalem paru gostków z depo i zaczeli atakować naszego napastnika. Dzielnie sie bronił schodził przez caly czas na dół i do góry, tak jak reszta Ja stałem z boku i postanowiłem sie dołączyć do walki (mam sorca ze skilami 16/20 a nie miałem ze sobą żadnych runek :/ więc... ogólnie do du**). No więc jade myszką do okienka battle i klikam na napastnika. W tej samej chwili zjawia sie na ekranie inny gościu i ja zamiast trafiać w naszego napastnika trafiam w niewinnego 9 levelowca... No więc dostałem skula (bialego). Pomocnicy których zwołałem z depo zabili naszego napastnika... i wzieli sie za mnie Desperacko uciekałem po okolicach miasta Carlin, wołając: no pk, missclick jeden uwierzyl i ochranial mnie. Niestety przyszedł inny, strzeli we mnie 2 HMM i zabił :/ Tak właśnie chciałem ostrzec wszystkich przed dziadowskim okienkiem BATTLE przez które zginąłem już 2 razy :/ Tak samo dziadowski jest system skuli, jednak ani na Dolerze ani na Infernie nie da sie spokojnie żyć... więc GDZIE TU CZŁOWIEKU GRAJ?? (pozostają serwy Non PvP gdzie wieje nudą...)
Pabak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

--> -->
PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2004, 20:48   #2
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Czyli: Miałeś missklika i to wszystko. No to się zdarza. Ale to bardziej twój błąd niż systemu skuli. Na przyszłość uważaj i tyle.
Khan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2004, 20:53   #3
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 11 2004

Domyślny

Re Up.
-yyy to raczej urok Carlin.
-do topicu -uwazaj na miss clicki w Carlin trudno uciec ten wysoki lvl nieźle robił z tymi schodami.W inym mieście nie udało by mu się ...Carlin miasto newbie pełno 8-13 lvl i jakiś kilku 20 i 40+ co zostały bo lubią zabijać ....zawsze tłok nie ma gdzię uciekac ....duzo ludu wraca z foldy pełen tłok.I masa skuli wiec łatwo o miss clicka ,radze się przeprowadzić.
-hmmm zostan na pvp .
lvl-25
mlvl-4
Świat:Celesta

Ostatnio edytowany przez Święty Paladyn - 13-11-2004 o 20:56.
Święty Paladyn jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz
-->

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania