|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 04 2008
Lokacja: From Hell
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nitro Evill
Profesja: Knight
Świat: Elysia Br0
|
![]() Witam!
Zakładam temat z powodu iż po głowie od paru dni chodzi mi jeden pomysł! A Mianowicie POGODA W TIBI! <aplaus ![]() Np: Snow Weather : Idziemy sobie na ekranie widac lekki śnieg w powietrzu na ziemi jest śnieg zostawiamy ślady , możemy robic bałwana z sniegu za pomoca shovel ![]() Water Weather : Gdy śnieg topnieje spadaja krople wody z dachów i jest woda na ziemi (nie takie cos jak z viala ) ładnie zrobione , chodząc po wodzie zostawiamy ślady w miescie przez 10 SQM (square meters - krateczki) pogoda znika po paru h Sun Weather : jest strasznie gorąco drzewa powoli schną a postac wola pic ![]() ![]() Zachod słońca : jestesmy nad wybranym brzegiem nagle w tibi robi sie pomarańczowo ![]() Myśle ze bylby to pomysł fenomenalny podawajcie wiecej pomysłów na pogode ![]() CarBon ZAPRASZAM DO WYPOWIEDZI
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Carbon - 08-04-2008 o 20:25. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() wyjdz z domu i podziwiaj to co jest za oknem ; d
@edit mejbi sex shop dla urozmaicenia malzenstwa hmm?
A tym którzy mi złorzeczą - dużo ciepła... Jestem spokojny Interpol / <3 Ostatnio edytowany przez Lenny_Valentino - 08-04-2008 o 20:25. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
-.- wyjdz i niewracaj to tlyko propozycje
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
|
![]() Moim zdaniem to głupi pomysł. Nikomu by to nie pomogło w niczym, brzydko wygląda, a niektórzy gracze by nawet nie zauważyli (bo nie wychodzą z expa).
Bardziej preferował bym pory roku ;] A właściwie tylko zimę ;] Musieli by nową mapkę zrobić, mieć 2 na serwerze i tylko przy save serwera przełączać np. 6 grudnia i 1 marca. Innych pór roku nie da rady przedstawić (ew. jesień - łyse drzewa, liście się walają i wiatr je podmuchuje) |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Jakoś mi się to nie widzi.Dzieci pewnie cały swój czas w tibii poświęcały by na masowe lepienie bałwanów...
![]()
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Myślałem że za firewallem są żywe ludziki. Jak widać wymarły.
Ostatnio edytowany przez Voon - 09-04-2008 o 07:53. Powód: spacja mi umarła |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Mikołów, niedaleko zamtuzu :)
Imię: Majk
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Heroes of Secura
Świat: Secura
Poziom: 146
|
![]() Uważam, że to by było jedynie utrudnieniem do tej gry. Spadający śnieg by przeszkadzał a jak już tak śniegu pragniesz to od tego jest Svargrond i okolice.
Bałwany: I co, postawisz takiego to by wyglądał jak magic wall...Gracze mogą tworzyć przedmioty otoczenia tylko takie, które by mogły w jakiś sposób pomóc w grze a nie przedmioty, które zostają w otoczeniu na dłuższy czas. Zachód słońca: gdybym zobaczył pomarańczową hydrę to bym zaczął sprawdzać sterowniki karty graficznej. To się sprawdza tylko w 3D a nie w 2d, nawet nie wiesz gdzie jest słońce... "chodząc po wodzie zostawiamy ślady w miescie przez 10 SQM" - tak, woda to ciało sprężyste, wejdziesz w kałużę i zostanie ci na kilka sekund odciśnięty w niej odcisk buta.... To się nie sprawdzi w tej grze. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
nie dokonca z tym zachodem chodiz o pomaranczowy map chodzi tylko taki efekt przejsciowy nad pewnym elementtem wody w wybranym miejscu ![]() co do kaluzy tak ejst to postac przezroczysta ale w tibi jest niebieska ![]() pory roku przydalyby sie Bałwany : znikające po 3 min myśle ze mozna zrobic tibię zimą ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
Poziom: 85~
|
![]() Pograj na otsie... Na RLu pewnie też lepisz bałwana łopatą? Ładnie masz... Głupi pomysł. Słowa water nie stosuje się w określeniu pogody, może być wet, cloudy etc.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2007
Lokacja: Lublin~~
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Mi też się to nie podoba, tibia jest jaka jest i po co to zmieniać ?
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Przecież te stoiska z lodami popsułyby klimat...
Moment, to jest forum o Tibii. Dobra, nvm. Wyjdź na zewnątrz i podziwiaj prawdziwe życie.
#15 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Pomysł kiepski. Fatk, mogłyby być efekty stałe, jednak animacja deszczu i śniegu by tylko pogorszyła sprawę.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2008
Lokacja: Białystok
Świat: Astera
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niebo i masowa akcja "Lepmy bałwany łopatą" to, jak widać, przyszłość Tibii.
P.S. Jak zrobią niebo w Tibii to moja mama przestanie być sławna. |
![]() |