|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2007
|
![]() Witam, mam duzy problem wybralem sie na ten quest,m qykonalem juz polowe a dalej nie moge sie ruszyc. Ide wedlug tego poradnika http://tibia.pl/quest_pokaz/Paradox_Tower .
Są pokazane obrazki na tej stronie po kolei, lecz nad tym napisem "Używamy parceli lub czaru aby przedostać się na gorę budynku i idziemy dalej:" jest albo jakis zgubiony albo nie wiem co ![]() Jezeli ktos wykonal tego questa to niech mi powie gdzie mam isc dalej, aktualnie znajduje sie na mapie 2 nad tym napisem. Z gory thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie wymadrzaj sie tak bo sam bys napewno nie doszedl do tego miejsca co ja. A co do mnie to wole sie zapytac na forum bo szukałem i nic nie ma, tam dalej to są same elder beholdery i demon skeletony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
PS: Hitem był 99 EK, który się mnie zapytał czy nie wiem gdzie jest pojedyńczy spawn Demona, bo chciałby sobie solnąc. Pytam się go więc czy wie gdzie jest Hero oczywiście nie wiedział. No to zdesperowany pytam czy wie gdzie jest Hero Cave, odpowiedział oczywiście, że nie xD haushuahsua Pozdro dla takich ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
|
![]() Gdzie tam jest zmieniona mapa??
Chodzi ci o hellgate, bo tam 1 screena nie wkleili z droga przez beho, ale nie masz się czego martwić idź w lewo przy murze to trafisz. Teraz to ci gracze muszą mieć wiadome każdą jaskinię, pomyśl że o to właśnie w tibii chodzi, że nie wiesz co się kryje za rogiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Parę updejtów temu usunięto jedną półkę zastępując ją jamą z wyvernami przez co parcelami nie da się dostać poziom wyżej, działa tylko levitka...
@krolu3: ja tu muszę poprzeć Rybę, wykonałeś deserta? całego czy poszedłeś na łatwiznę idąc tylko do last roomu?... nie musisz odpowiadać... ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Jeszcze raz ze spokojem przeczytaj i zacznij robic.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
|
![]() Bo tam brakuje 1 mapy (poziomu)!!! musisz isc na południe od budynków i trafisz do wąstkiego tunelu i wtedy dopiero zejdziesz na poziom ( z magma) Miałem ten sam problem jak robilem paradox
![]() |
![]() |
#10 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Proszę o usunięcie...
Martka's last.fm Ostatnio edytowany przez Martka - 25-02-2008 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2007
|
![]() IDz wzdłuż muru i bedzie wąski tunel idz nim i bedzie dobrze juz.Tez tak mialem bo brakuje tam mapy
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Witam, to znowu ja jak widac.
Wybralem sie teraz 2 harem na tego questa ale nie mam wystarczajaco parceli ani leviate;/ Jestem juz tam jak jest ten domek i zeby wejsc na niego to trzeba uzyc 6 parceli. Ja mam tylko 3. Utknąłem tam ![]() próbowałem jednak wejsc tam od 2 strony innym harem i przyniesc se parcele ale nie idzie bo tam pod waspami koło AB'dendriel jest taka dzwignia do otwierania mostu. MOst jest zamkniety i nie da sie przejsc. Zna wiec ktos moze jakas inna droge? czy musze pasc;/ |
![]() |
![]() |