|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja pierdziele...To już enta sesja. W imieniu Alpha i swoim... *wyjmuje guna* GIŃ! *jebut*
@up Do mnie możesz naskoczyć. Ustawiłeś sobie ava z anime i zrobiłeś sesyjke i już się wozisz?
SDAFHHFAAAAH Ostatnio edytowany przez Koper of Drawno - 23-04-2008 o 14:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zbanowany
|
![]() Ej nie kurwa... GARGOIN!
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 23-04-2008 o 14:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Że co proszę? Btw po co robisz nową sesję? Nowa era na forum. Ja przyszedłem na forum jak była era zwykłych fake story, potem rozpoczęła się era gifów, następnie była era paskowców, a teraz era sesji rpg?
@Edit: Cytuj:
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 23-04-2008 o 15:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() @Topic weź wy*******aj mówię ci, weź wy*******aj bo zajebię ci...
Aha...jakby ktoś mówił jakie to on zajebiste centaury zrobił, to mówię.Te centaury nie są jego ;< @Down buahahahhahahah s*******aj...fake'ów(dobrych graficznie) może i nie umiem robić.A centaury przekolorować...3 min roboty?no może 5. Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 23-04-2008 o 15:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() @up:
Ale odcienie + kolory zmienione moje... dziecko się denerwuje bo sam nic nie umi. Taki mądry to może walkę na fejki zróbmy? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Dobra, nie piszcie bo dostaniemy warny, ponieważ huuy się o to postara :< .Ironia, gdyby ktoś nie wiedział ;<.
@Down no...w sumie masz rację alph ;< postaram się poprawić Ostatnio edytowany przez Hubkaa - 23-04-2008 o 16:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Jeszcze jeden spam post i JA się wezmę do roboty. Hubkaa, przestań mówić każdemu żeby wy*******ał, bo po pierwsze - wychodzisz na idiotę (i nie zdziwiłbym się, gdybyś się nim okazał), a po drugie - to sprzeczne z regulaminem forum.
Howgh. @down Samiście tego chcieli...
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 23-04-2008 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ugabu? No właśnie : D Więc poproś Thora żeby twoją i Hyuu usuną a zostawił tą pierwszą. : D I co kakało? Ostatnio edytowany przez em0_-.- - 23-04-2008 o 16:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() nie wypali. bo noob z ciebie. ^^
@avios i kto to mowi? ktos kto zrobil sesje zaraz po tym, jak ja dalem swoja. Ostatnio edytowany przez Kedven - 23-04-2008 o 16:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() stop! Robicie Jeden Wielki Spam! Zaraz Pousuwam Wszystko, Zrobie ZwykŁy Fejk I JuŻ, Dobra? Tylko Niespamujcie I Nie WyŻywajcie Sie Na Mnie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() spam spam spam spam spa m spam spam
a ja chcialem doloczyc do sesji... Jaka szkoda ...