|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
|
![]() Nie komentujcie że to już było bo mnie to nie interesuje
i jak macie pisać wypier z tąd, spier z tego forum, jesteś .... to nie komentujcie w ogóle. Z góry mam prośbę do Dark Alphadron żeby nie wchodził w temat a jak już wejdzie to żeby nie komentował Szkoda że wtedy tak popsułem ale teraz sie postarałem i mam nadzieje że coś z tego będzie. ![]() ![]() 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]() ![]() 5. ![]() ![]() 6. ![]() ![]() 7. ![]() ![]() 8. ![]() ![]() 9. ![]() ![]() 10. ![]() ![]() 11. ![]() ![]() 12. ![]() ![]() 13. ![]() ![]() 14. ![]() ![]() Zmięcie komentarze ![]() Ostatnio edytowany przez Ciurek - 01-05-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Minusy:
5x ten sam temat Literówki w 1 linku: Nagrodom (Nagroda to - lepiej brzmi, pozadym om ...), rzyczenia (n/c) 3 obrazek jest taki: ![]() Linki, linki i jeszcze raz LINKI! 0 wkładu (5 min dla mnie, a dla innych mniej) Plusy: Brak. Brzydko, pusto, mało... Nie rób dalej. Gdybym oceniał prolog to zero by się obraziło @Edit Po poście up można wywnioskować że masz 10 (lub mniej) lat. Idź trenować fejki i przyjdź jak czegoś się nauczysz. PS. Raported.Masz słabego neta i za dużo razy się naklikałeś w utwórz nowy temat, i nie jesteś cierpliwy ![]() Ostatnio edytowany przez Archtyp - 29-04-2008 o 13:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() I masz wala up bo wszystkie postacie sa jego XD
fake bez oceny bo prolog
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Cytuj:
To są przerobione outfity z tibii , jak juz Alphardron mówił. Jeżeli chcemy rzeczywiscie mieć WŁASNE outfity należy je zrobić od zera. (Patrz - chociażby outfity Strażników które zrobił dla mnie Koper ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Kraon. Alph.
Troche się mylicie. Nie każdy jest w stanie robić out od zera. Alejak już przerabiamy nizniacznie tinbisjki out niech to wygląda przyzwoicie, nie? ;> @Fake. Pamięta ktoś ten zwrot? KPSNF. (Kolejny Pier****ny Syf Na Fozum) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2008
|
![]() @Up
A ty idź robić sesje bo czekamy ![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2006
|
![]() 1. Oceniajcie
2. Mam kontynuować fake? 3. Mynikal napisz do mnie na pw a jak nie morzesz to stwórz nowe konto i napisz! @Dark Alphadron Przeczytaj uważnie mój 1 post, ten pkt 3 to do mnie? jak tak to mi możesz... Ostatnio edytowany przez Ciurek - 02-05-2008 o 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Profesja: Rookstayer
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Tak się składa, że ja nie słucham próśb.
1) IMO słabe. Nazwy ataków głupie, efekty co najwyżej takie sobie, poza tym to raptem cztery różne na krzyż, z czego tylko jeden przerabiany w jakikolwiek sposób. Poza tym odwykłem od oglądania "przeróbek" stworzonych na zasadzie odwrócenia kolorów... Interpunkcja tragiczna, przemiana żałośnie zrobiona (skoszone pół postaci i dodany efekt czaru lub pół potwora), chaos na przedostatnim najwyżej średni. 2) Idea "Fake Tournament" jest już do cna wyeksploatowana, poza tym z tego co widzę ma to służyć tylko i wyłącznie popisaniu się efektami i outami. Fabuły brak, sklejka znośna, choć cholernie pusta. Za to, jak już wspomniałem, ortografia taka sobie a interpunkcja tragiczna. Nie widzę sensu robienia tego dalej, daj sobie spokój i wymyśl coś porządnego. 3) Koleś ma bana. @2up 1) Poczytaj dokładnie mój post. Mam głęboko w dupie takie prośby. Równie dobrze mógłbyś poprosić np. policjanta żeby nie zwracał uwagi na twój źle zaparkowany samochód. 2) Przeczytaj DOKŁADNIE. To Mynikal ma bana, ale jeżeli ty też go chcesz - po prostu poproś. Lub zachowuj się jak on.
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 03-05-2008 o 21:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2006
Wpisy bloga: 1
Stan: Na emeryturze
Imię: Dechariius
Profesja: Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 10
Skille: 30/27
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Błędy :
•Samo "mowi" i to jeszcze z małej litery. •Rażące błędy ortograficzne. •Super Nova w Gimpie •Rozmazany (?) Outfit maga lodu. •Głupie Czary. Jeśli to pierwszy fake'i, to 4,5/10 jeśli 2,3,4,5,10,20,30,50,10000 to 2/10 bo w miare skelika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Jeśli chodzi o grafe to chyba wszyscy sie zgodza że za dużo napchałeś "efektów"
A o fabule to tu nie ma mowy nawet.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() jak mialbym to ocenac to bys dostal 00000.0000.0.0.0.0.0.0.0.0..0/1
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2007
|
![]() jak dla mnie superrr
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Krótko :
It sucks. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Blondynka
|
![]() Moze i nie znam sie na fake, lecz... Mi sie nie podoba. Kiepski tekst, wykonanie... Za duzo zamieszania wprowadzasz, niektore obrazki staja sie nieczytelne.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2008
Lokacja: z bloku.
Stan: Niegrający
Imię: Tranxux
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Minusy:
-O-R-T-O-G-R-A-F-I-A -Na co ten efekt w 3 Obrazku ??Wybuch ^.-? -Jak to ma byc taki "supel tuljniej" to czemu ta arena jest taka..mala?? Plusy: +Fajnie lataja w 10 obrazku :d Ocena : 4/10 Biribib |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Za górami, za lasami :<
Stan: Niegrający
|
![]() C-co to ma być? Ortografia, pseudo-efekty, i cała reszta. Pominę już to, jak autor się zachowuje. 2\10 Musisz się jeszcze trochę nauczyć zanim zrobisz porządnego fake'a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie będe dużo
![]() ...::~>0.5\10<~::... Efekty Ci nie wyszły Te czary"Tarcza ognia" itd. Wydaje mi się że powinny być na kolor Tarcza ognia Tak mi się wydaje oczywiście ![]() Pozdrooo |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Lokacja: Białystok
|
![]() Za bardzo namieszane i wydawałoby się,że jest robione "jak leci".
Brak przy tym jakiekolwiek fabuły,co już dyskwalifikuje ten fake. |
![]() |
![]() |