|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
Pokaż wyniki sondy: Czas kasacji keyloggera | |||
1h |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 9.43% |
1 dzień |
17 | 32.08% |
tydzień |
19 | 35.85% |
w ogóle nie zostanie usinięty |
12 | 22.64% |
Głosujących: 53. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Przy komputerze
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Elysia
|
![]() Nie rozumiem Ciebie! -.-
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() To taki żarcik sytuacyjny, w którym autor tego tematu próbuje przesmiac grono moderatorskie za ich opieszałość, natomiast w tym wszystkim znajduje się drugie dno, na dole którego są modkowie na czele z atimciom i to oni sie z nas smieją. Kiedys niemiecki polityk powiedzial, ze najlepiej polakom dac wolnosc to sie sami ze soba wykoncza-modkowie robia tak samo. Dają nam wolnosc, i sie powoli sami wykanczamy robiac przy tym kupe(tak chodzi mi o gówno) smiechu.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() W sumie kolega ma rację - normalne tematy tematy jak i te w których prowadzone są normalne dyskusje na temat są o wiele szybciej kasowane niż głupie keyloggery, ten garbaty lamus zamiast dawać ostrzeżenia za przeklinanie, lub jego garbata koleżanka mogli by skasować takie tematy jak ten.
/Edit : Mym zdaniem pan up świetnie nadawałby się na moda, ba nawet sam robiłby więcej przez jeden dzień niż 10 modów przez miesiąc. Ostatnio edytowany przez Kamliss - 29-04-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
JAK SIĘ KOMUŚ NIE PODOBA POLSKA TO PROSZĘ BARDZO...> > WY*******AĆ! RASIZM RASIZMOWI!! -.- |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2008
Lokacja: Wschowa
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 73
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja dostałem warna za jedno przekleństwo, ale co tam.. Po co usuwać keyloggery ;s
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Moderatorzy na forum.tibia.pl - Banda leniwych obiboków, które nie spełniają nawet w 1/4 swoich obowiązków. Oni modami są tylko, gdy trzeba komuś dać warna za jakieś wogóle nic nikomu nie przeszkadzające drobiazgi. Przydała by się wam jakaś dyscyplina wy zarozumiałe parszywe obiboki. Kijem k*rwa trzeba gonić w tym wypadku was do roboty... Mam w*jebane na wasze warny, gdyż świadczą one tylko o waszym cipstwie i braku argumentów. Na forum gdzie ja jestem modem, takie akcje by nie przeszły.
@down Signed. Ostatnio edytowany przez Xr3 - 29-04-2008 o 23:32. |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() Ja jeszcze jestem tylko ciekaw, czy jako pierwszy zniknie ten temat czy temat z keyem o którym tu mowa(o ile garbate przydupasy ruszą dupe)...
/Edit : Xr3, pamiętasz może Twojego posta : Cytuj:
Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Kamliss - 29-04-2008 o 23:41. |
||
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Samera
|
![]() Zagłosowałem na tydzień
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Panowie mają szybkość jak moja neostrada 128
![]() (niegdyś bo teraz mam 512!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1) A jak ja tu napiszę posta i nawet powiem, że zgadzam się z niektórymi wypowiedziami powyżej, ale nikogo nie obrażę to też dostanę warna czy nie dostanę, hm?
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Etoric nie pisz takich mądrych komentarzy bo dzieci zaczynają sie podniecać np. Ok'rzec.;p
|
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Grono aktywnych moderatorów można policzyć na palcach jednej ręki. Większość odeszła, bo nie podoba im się sytuacja wewnętrzna serwisu. Mi również się nie podoba, ale nie zamierzam uciekać niczym szczur z tonącego statku...
Musicie jednak zrozumieć, iż moderatorzy również mają swoje życie prywatne. Ponad to nikt nam za tę robotę nie płaci, więc nie mamy obowiązku siedzieć tu 24h/dobę. No i najważniejsze - mogę śmiało stwierdzić, iż 90% akcji moderatorskich jest niewidocznych dla szarego, przeciętnego użytkownika - nie wiecie nawet ile postów i tematów jest wywalanych hardem. Jeśli chodzi o mnie, to tak na oko mogę strzelić, iż na 20 postów wywalonych hardem, usuwam 1 softem - widoczny dla wszystkich. Nie widzicie również ostrzeżeń jakie się posypały w tym temacie - za wulgarne słownictwo i spamowanie poprzez zakładanie takich topiców Nowych moderatorów nie jest wybrać łatwo, bo musimy mieć pewność, iż taka osoba będzie odpowiedzialna i nie wywinie jakiegoś numeru. Z resztą, na początku każdy nowy jest bardzo aktywny, chce się pokazać, ale z czasem ten zapał mija... zapewniam iż będzie tak w przypadku każdego, więc nie ma sensu ciągle rekrutować nowych moderatorów, bo i tak z czasem im się odechce siedzenia tu. Forum, które zapewne nie generuje nawet 5% ruchu tego...
~~~ Proud to be bestowed the honorary title of Senator by CipSoft ~~~ Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji. Ostatnio edytowany przez Rothes - 30-04-2008 o 16:13. |
![]() |