![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Łdz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Warren'Sand
Profesja: Elder Druid
Gildia: -------------
Świat: Trimera
Poziom: 44
Skille: 19/24
Poziom mag.: 53
|
![]() Witam ,
Mam taki mały problem :/ Gdy zainstaluje gre gothic 3 i probuje ja odpalic to wyskakuje mi pewien bład "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest niewłaściwa.Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji." No i o co chodzi ? bo ja przeinstalowawywalem juz 5 razy ..i nic nie pomogło , za kazdym razem probowalem na innej partycji ale nic nie pomoglo bład nadal wyskakuje :/ Prosze o pomoc ![]() (jesli zle miejce wybralem na utworzenie tego tupu tematu bardzo prosze o przeniesienie ![]() Pozdro ![]()
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Guild Wars
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oerta Fallen
Gildia: Mroczna Armia [MROK]
Świat: Guild Wars: P
Poziom: 20
![]() |
![]() Podstawowe pytanania:
-czy masz pirata? -jaki masz sprzęt? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra mam pirata ...
sprzet : 2,4 celeron , 512 ddr ram , radeon 9550 se , chyba na low powinno pojsc ;/
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra dobra problem rozwiazany nie ma co sie fatygowac wytlumacze w czym byla zecz zeby ktos juz nie pisal podobnego posta
![]() A wiec mialem zła instalacje systemu windows nalezy sciagnac windows instalator 1.3.1 nakładke i bedzie grac gitara ![]() pozdro
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
|
![]() Wymagania minimalne:
1. Windows(R) 2000/XP 2. Procesor Intel Pentium(R) 4/AMD 2 GHz lub równorzędny 3. 1024 MB RAM 4. Karta graficzna ATI Radeon 9000 lub NVIDIA GeForce FX 5200 (zgodna z pixel shader 1,4) 5. 4,6 GB wolnego miejsca na dysku twardym, 6. Direct ![]() 7. kart dźwiękowa zgodna z Direct ![]() 8. napęd DVD
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Dobra dobra problem rozwiazany nie ma co sie fatygowac wytlumacze w czym byla zecz zeby ktos juz nie pisal podobnego posta
![]() A wiec mialem zła instalacje systemu windows nalezy sciagnac windows instalator 1.3.1 nakładke i bedzie grac gitara ![]() pozdro ale z gdzie go sciągnąć |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Nie pomogę Ci, bo piracisz Gothica, ale...
Ukryty tekst:
Uff... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
Lokacja: In a black grave...
Profesja: Rookstayer
![]() ![]() |
![]() Wdech, wydech... Spokojnie kolego! To tylko zwykły spamer, no już spokojnie, oddychamy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2005
|
![]() hahaha na tym parametrach to moze zobaczysz slideshow w 640^480 bez zadnych dodatkow, w kazdym razie za nic nie bedzie mozna tego podciągnac po granie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() słuchajcie widze że ktoś doszedł jak pozbyć się problemu z aplikacją gothic 3 ... mam proźbę moglibyście podaj jakiś link aby pozbyć się tego oto problemu ... chciałbym nadmienić że nie mam orginalnej wersji gothica 3 ... widze że ktoś miał pomysł z nakładką windows installer 1.3.1 także prosiłbym o link do ściągnięcia tej nakładki ... z góry dziękuje
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() E tam, G3 to takie gówno, że piracić można. ;p
Ale jedynka to świętość.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() W takim razie Oblivion pewnie nie sprzedał się w żadnym egzemplarzu, bo to jeszcze większe gówno. Z internetu ściągnąłbym wtedy, gdyby Bethesda oddała mi kasę za prąd ;x
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
I dodam, że G3 to raczej krowa - wolne, brzydkie, zarobaczone. Oblivion może i nie jest miss piękności, ale to całkiem fajna gra.
![]() |