|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Ełk
![]() |
![]() Mam pytanie: Jestem Knightem i dosyć często używam czaru Exura, aby nabic 6 magiczny. Nie wiem od czego to zalezy ale ten czar potrafi mi dać 15 hp a potrafi dać i 40hp. Od czego zależy ile hp dostane uzywając czaru exura??? Może od lvl??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zalezy to od levelu i magic levelu (ale u knighta malo zalezy), ale tez w duzej mierze od szczęścia, mozesz sie uleczyc za minimum albo maximum, albo nawet kilka razy najmniej podrząd(pech
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Widziałem też taki motyw że stałem z kumplami w dp i przyszedl polak teraz lvl 100 knight i mial czerwony pasek zycia i kolega wzial uh (tez jest knightem) i ulecyzl go i dalo to mu jakies 100hp a wzial on exure i dalo mu duzo wiecej. Dziwne..........
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
Exurą sorkiem na 50 levelu i 50 magicznym leczysz dopiero ponad 100 więc za bardzo niema szans
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
|
![]() Leczenie exura jest losowe, tak jak Twoje hity. Wejdz w przeliczniki i zobacz, jak mozesz maksymalnie sie uleczyc, a jak minimalnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zależy od szczęścia...
Exura lepsza od UH ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() ej np. knight na 10lvl leczy sie exura w przedizale 10-25 hp a knight na 100lvl bedize sie leczyl np. w przedizale 50-100hp czy dalej 10-xxx hp??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() Wszystko masz na kalkulatorach, ale powiem tutaj: Tak, bedzie sobie leczyl wiecej. nie wiem czy akurat 50-100 (raczej nie) ale na pewno wiecej