![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2005
![]() |
![]() Czy ktoś już zorientował się jak można zrobić ciasto z dodatkami? Udało mi się na razie zrobić zwykłe ciasto, z mleka i mąki. Próbowałem wziąć use with na ciasto (nieupieczone) i potem na jakiś owoc ale to nie działa. Próbowałem również upiec ciasto mając w plecaku owoce ale także nic. Nie wiem jeszcze jak można dodać do toru świeczkę (kliknięcie z Ctrl na świeczkę spowoduje jej zapalenie a jeśli kliknę na ciasto - zjem je).
EDIT Nie ma to jak czytanie ze zrozumieniem -.- Ok z tego co przeczytałem w poprzednich newsach wynika że można zrobić ciasto jedynie z jabłkami i świeczkami. Mi nie chce się już ściągac klienta żeby próbować na test serwie. Czy mógłby ktoś sprawdzić czy da się użyc nieupieczonego ciasta na jabłku (lub popróbować coś ze świeczką)?
To mówiłem ja, Pawelan. Ostatnio edytowany przez Pawelan - 12-12-2006 o 19:34. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ja mam i upieczone i nieupiecozne ciasto pubuje na 1000 sposobow z jabkiem jagoda wisnienka i nima efektu ma ktos jakeis pomysly
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2006
|
![]() Trzeba mieć nóż i użyć na owocu, ciasto musi być w bagu ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2006
|
![]() musiś miec w bp ciasto, noż (nie broń!!!) i owoc (dowolny) używasz noża na owocu i masz ciasto z owocami. Co do świeczek to nie wiem
@up pierwszy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() a z kad tego noza nie noza mozna wziasc
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Stan: Niegrający
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Nóż ten można kupic w Venore, u kolesia co sprzedaje pierdołki kulinarne. Znajduje się w tym samym budynku co koles od sprzedawania ekwipunku (łopaty liny etc.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Jestem inteligentna inaczej i nie umiem upiec ciasta. W Carlin sprzedają mleko w butelkach, klikam mąką na butelkę z mlekiem i nie działa. Ktoś może pomóc?
|
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Trumna
Imię: Nijak
Świat: Ni
Poziom: 1
Skille: 99/99
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() up upieczone
topic a jak nazywa sie swieczka pojedyncza i jakie swieczki inne sa w tibi aprucz swioecznika i pojedynczej |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2006
Lokacja: W.....m
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Pythera
Poziom: 23
Skille: Sorc.
Poziom mag.: 35
|
![]() Gdzie mozBo chcena kupic mleko na rooku? czy zdobyc?
PS: Jestem jescze FACC |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Eternia
Poziom: 79
Poziom mag.: 7
|
![]() @up.
Na roku o ile dobrze mi wiadomo, mleko jest dostępne wyłącznie z najtrudniejszego questa (goblin hell), który jest oczywiście dla PACC, także przykro mi. P.S. Jeśli powiedziałem coś źle, proszę poprawić ![]()
![]() --------------------------------------------------- ~*>†††<*~ In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. ~*>†††<*~ --------------------------------------------------- ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() kombinuje i niemam pojecia w jaki sposub siweczke wsadzic w tort
ma ktos pomysly ?? |
![]() |
![]() |
#15 |
Kapłan Preclanski
|
![]() Wiem jak zrobić ze świeczką!
Kładziesz ciasto z owocami na stole/ziemi/czymś innym i kładziesz na nim świeczkę. Robi się zielony błysk i masz ciasto ze świeczką. Jak go użyjesz, pisze "X zdmuchnął świeczkę" i masz zormalne ciasto z owocami.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2006
|
![]() Gdzie w Carlin moge kupic ciasto? Chodzi mi o nazwe NPC lub miesce w ktorym sie znajduje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() @UP: Ciasto nie da sie kupić, da sie je tylko zrobić. Robi sie je jak chleb tylko że zamiast wody dajesz mleko które kupujesz w carlin.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pytanie nieaktualne.
Adminfag has banned my Yyyeey acc. Ostatnio edytowany przez YyyeeyIsBack - 13-12-2006 o 17:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Profesja: Sorcerer
|
![]() Ja też chce bo w carlin mieszkm!
|
![]() |