|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() To tak , małe pytanko a nawet 2.
Pragne se zmienić model w tibi ( wyglad postaci ) , pamiętam kiedyś jak grałem w tibi rozpakowywało sie jakis folderek czy cós i podmieniało obrazki... ale jak to działało to niepamientam , dlatego się pytam was czy wiecie , ew. czy jest tam jakis tutorial , bo gdy przeszukiwałem zbiór poradników w subforum o poradnikach załamałem się znajdując ponad połowe wogule nie pasujących do tematu tibi... jakieś nie zostac noobem w 24h... sam tytuł zaprzecza tej tezie ale szczegoł... A także jak moge sobie zmienić "skórke" , mianowicie te na około okienka gdzie widzimy świat tibi... także niepotrafiłem znaleść tego pośród gąszczy zbednych poradników. Dzieki z góry. Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 13-06-2008 o 22:58. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edycja klienta tibi jest nie legalna wiec nie znajdziesz tego na tibi.pl -,-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() O dzizus w każdej normalnej grze można zmieniać skiny... CS , TF2 , Mario!? ... bo wkońcu to wpływa tylko na to co my widzimy ...
Wraca moje przekonanie że nie warto grać w tibie. Dobra dzieki... ... Ale chyba layout na około "okna świata tibi or whatever" można sobie spimpować co...? Ostatnio edytowany przez Illya_von_Einzbern - 13-06-2008 o 23:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Teoretycznie jakakolwiek ingerencja w klienta Tibii jest nie legalna z Tibia Rules (w tym jakiekolwiek skiny są zabronione). Z drugiej strony, GM nie ma jak zobaczyć jakiego masz skina, więc droga wolna. Tylko na tym forum nie uzyskasz informacji jak to zrobić, niestety.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2006
|
![]() ..........
Ostatnio edytowany przez Czimeq - 27-03-2015 o 20:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2007
Lokacja: Katowice os.Tysiąclecia (Kukurydza)
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jozinz
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 34
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
aa Przepraszam cię o dziwo tibia.pl nie jest już supported fansite @Topic Tak, trudno zapytać się na tibia.org.pl.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Taifun Palladyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
@ down mimo wszystko to i tak łamanie zasad CipSoftu.
Ostatnio edytowany przez neopostman - 14-06-2008 o 11:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sammen
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 21
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Jakie? Czy komuś zaszkodzi tym, że zmieni sobie wygląd klienta? Trochę wyrozumiałości
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezu, poprostu Cip-soft zastrzega sobie edytowania swojego klienta wiec po co wy to rozciągacie tak jest i tyle, nie zmienicie tego -,-
|
![]() |
![]() |