|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 06 2008
|
![]() Witam jestem nowy na forum (znaczy sie od xx czasu czytam posty ale od niedawna zarejestrowany jestem).
A teraz cel moje go posta: pewnego dnia postanowilem wykonac jakiegos questa i zawitalem do zamku krola tibianusa, za mostem byl NPC Baxter. Wiec podeszlem do Baxtera i napisalem: 19:30 Gandalf zwany Mithrandirem : hi 19:30 Baxter: LONG LIVE KING TIBIANUS! 19:30 Gandalf zwany Mithrandirem : quest 19:30 Baxter: We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me. Nie jestem jakims orlem z angielskiego ale zrozumialem ze jest jakas plaga rat'ow i mam je zabic, wiec zaczelem biegac po zamku i szukac tych rat'ow. Poszukiwania nie przyniosly oczekiwanych rezultatow wiec otworzylem neta i na tibia.pl szukalem tego questa, to ruwnierz nie wypalilo. I tu jest moja prosba jak ktos wie jak sie nazywa ten quest albo jak go wykonac prosil bym o szybka odpowiedz. (sory za to ze pl liter nie ma ale windowsa mam niemieckiego ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() 19:30 Baxter: We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.
Z czego zrozumiałęm to znaczy, że za każdego świeżo zabitego rata dostaniesz 1 golda. Musisz mu przynieść ![]() Jak już go będziesz miał to najprawdopodobniej napisz ; hi>quest>rat>yes albo hi>rat>yes :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Pisalem ze orlem z anglika nie jestem i w zdaniu : We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.
Zrzumialem poczatek ze maja problem z ratami, potem pusto, potem ze 1 gp mi zaplaci no i ze mam zabic (killed) rat czyli 1 i bring gdzies to slyszalem ale nie pamietam juz no i do mnie heh a myslalem ze to quest na demon legi ( ![]() Dobra dzieki, temat do zamknie cia zeby nit sobie postow nie nabijal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() demon legi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh to byl zart i prosilem zeby nikt sobie postow nie nabijal
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jak ma nabijac jak nie ma licznika postów? xD
A z tym Demon Legi to niezły krejzol ; ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Dobre, możecie zacząć pisać bajki.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() We have a rat problem in the sewers. In the name of our glorious king I am paying 1 blinking piece of gold for every freshly killed rat you bring to me.
Mamy problem ze szczurami w kanalach. W imie naszego wspaniałego krola place 1 blyszczacy kawalek zlota za kazdego swiezo zabitego szczura ktorego do mnie przyniesiesz.
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jonathan El Korn
Profesja: Knight
Gildia: Inhuman Fighters
Świat: Secura
Poziom: 30
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Lord Xenn, jak ktoś już to powiedział, idź lepiej do szkoły, bo masz straszne zaległości z językiem polskim.
![]() |