|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
Witam serdecznie
Z okazji zblizajacych sie swiat Bozego Narodzenia chcialbym podarowac Wam prezent. Moze nie bedzie on zbyt okazaly i nie wszyscy beda z niego zadowoleni, jednak sadze, iz wieksza czesc uzytkownikow ucieszy sie z niego. Otoz, ze wzgledu na duza liczbe tematow oraz postow, ktore sie powtarzaja, uzytkownicy nawet nie czytaja dzialu poradniki oraz zakladaja dziesiatki takich samych tematow, postanpowilem poinformowac Was jakie konsekwencje moga zostac wyciagniete w stosunku do takich osob. lista skrocona: jesli temat juz byl - od 1 pkt do 3 pkt ostrzezen jesli jest poradnik o tym - od 3 pkt do 6 pkt ostrzezen jesli temat byl walkowany milion razy - od 6 pkt do 10 pkt rozpowszechnianie informacji nieprawdziwych - od 3 pkt do 6 pkt 2 posty pod rzad - 3 pkt ostrzezen (nie dotyczy zdjec zamieszczanych w dziale "zdjecia", "fake" i innych tematow przeznaczonych tylko do zamieszczenia zdjec) 3 posty pod rzad - 6 pkt ostrzezen (nie dotyczy zdjec zamieszczanych w dziale "zdjecia", "fake" i innych tematow przeznaczonych tylko do zamieszczenia ) nie zastosowanie sie do decyzji moderatora - 6 pkt - 10 pkt wulgaryzmy - od 3 pkt do 10 pkt quest spoiling - od 6 pkt do 10 pkt zlamanie regulaminu tibia.pl - od 1 pkt do 10 pkt rozpowszechnianie programow hakerskich/cheaterskich - ban proba wyludzenia numeru i hasla do konta w inny sposob - ban handel postaciami/ przedmiotami za rl pieniadze - ban spam - ban w przypadkach nieujetych na liscie, decyzja nalezy do moderatora 10 pkt ostrzezen oznacza automatycznego bana wyjatki od regul: w szczegolnych przypadkach kary moga zostac zwiekszone (ban) zamieszczenie 30 zdjec w dziale zdjecia, przy czym kazdy bedzie w osobnym poscie - od 6 pkt do 10 pkt "nie zastosowanie sie do decyzji moderatora" - oznacza takze, iz jesli moderator lub inna osoba, ktora zalozyla temat, napisala takze regulamin tematu to nalezy sie do niego stosowac - nie zastosowanie sie bedzie oznaczalo od 6 pkt do 10 pkt (takim dzialem jest np "handel" lub "gildie" oraz tematy konkursowe i wiele innych), regulamin mozna przeczytac w pierwszym poscie tematu pozdrawiam p.s. regulamin ten, jest moim i na razie tylko moim regulaminem - pozostali modkowie moga karac duzo surowiej - prawda drom? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez MayGyver - 07-12-2004 o 23:05. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Stwa
Stan: Niegrający
|
ufff
mam nadzieje ze to powstrzyma inwazje niepotrzebnych postow na forum chociaz watpie czy jakis newbie bedzie sie w pelni stosowal do tego |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
A teraz wyobraźcie sobie nowicjusza, który przychodzi na to forum bez pojęcia o zasadach na nim panujących. Co dostaje na powitanie Trzy punkty karne~
|
|
|
|
#5 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
piszac posta na tym forum zgadza sie przestrzegac regulamin
a w regulaminie jest zeby najpierw poszukac, nie spamowac etc. mam gdzies czy to nowy czy stary uzytkownik wszystkich obowiazuja te same zasady dostepne w regulaminie forum
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
Hmm, czy troche nie za ostro
?? No, mimo to będzie można teraz spokojnie przeglądać forum, bez denerwujących tematów spamowych. BOŻE ludzie nie mogą zrozumieć, że na forum powinni pisać konkretne rzeczy. oby to coś dało!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
fajny prezent
, ale tak na serio to dobrze, zmniejszy się ilość ludzi pisujących bezsensownych tematów itd, ale chyba Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Patimrok - 07-12-2004 o 20:57. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Tibia city
|
No to ladny prezencik dostalismy
, ale pomysl dobry, przynajmniej teraz bedzie troche wiecej porzadku na forum ![]()
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
|
no wreszcie ktoś na coś wpadł
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
|
Jak można się dowiedziać, ile posiadamy punktów ostrzeżeń??? Czy jest to możliwe??
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
Pomysł baaaaardzo doobry!!
(Wkurzają mnie tacy ludzie którzy zakładają jeden po drugim tematy na ten sam temat [ masło maślane ] Np. Bubble ma 200 lvl.!!)Regulamin (nie oficjalny co prawda) sam w sobie jest luzik! |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
@roland
Taa, klikasz na górze po prawej Szybkie Linki i Przeglądaj własne ostrzeżenia. @topic Cytuj:
![]() Jak już tak pisałeś to co się dostaje za próbe sprzedaży/wymiany postaci?
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
|
Choć w sumie rzadko tu bywam - popieram pomysł w 100%. Kultura musi być, chamstwo trzeba tępić a głupotę leczyć (o ile to wogle możliwe). Martwię się tylko żeby nie wystąpił taki paradox że tamat tematem, a przeczyta go może 30 osób...
Chwalebny nasz Zakon szczęśliwie niech żyje i w krainach triumfy święci nad złem plugawym Gloria Ordo Invictis!! Galahard sprzedany w mam nadzieje dobre ręcę. Koniec z tibią. Trza się ukreatywniać. The Great Journey :: The Undiscovered Celhorn :: Galahard |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
|
A o co dokladnie chodzi z dwoma postami pod rzad? Czy jak sie komus niechcacy zdubluja poprzez dwukrotne klikniecie wyslij, to tez sa pkt karne, czy tylko za nieumiejetnosc edytowania postow?
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Nieobecny.
|
Jak May dał, to ja dorzuce tylko to, co jest zmienione:
quest spoiling - ban zlamanie regulaminu tibia.pl - od 1 pkt do 10 pkt rozpowszechnianie programow hakerskich/cheaterskich - ban proba wyludzenia numeru i hasla do konta w inny sposob - ban spam - ban reszta albo tak samo, albo mi sie nie chce ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2004
Lokacja: ubikacja!
|
szkoda , tera nie wie ja sie zachowywać
i co mam robić??hehe , a tak to może być regulamin nie których zasad nie tegez ja ale kit z tym |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
no gratz tylko mam pytanko : czy jak sie dostanie auto bana do na ip i na ile dni?
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
@May
No ja rozumiem, ale to taki prezent długoterminowy. A może z okazji Świąt podwoić albo potroić kary? Takie super-kary świąteczne? (wiesz... więcej zbanowanych = mniej ludzi na forum = więcej ludzi przebywających w rodzinnym gronie w czasie Świąt) ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | ||||
|
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
"Przeczytałem, i w pełni zgadzam się z zasadami forum Tibia.pl." A zasady te sa wypisane troszke wyzej nad tym check-boxem wiec tlumaczenie ze "nie wiedzialem" nie wchodzi w gre. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 09-12-2004 o 01:30. |
||||
|
|
|