|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam, to mój pierwszy post na forum. Na wstępie chcę sie zapytać ile w stanie "do aktywacji" wytrzyma kupiony PACC? Chodzi mi o to, że kupiłem Premium, a chcę jeszcze doskilować nie na PACC... Proszę o szybką odpowiedż..
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() PACC można aktywować kiedy się che on nie przepada.
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Imię: Argo Sho
Profesja: Paladin
Świat: Nebula
Poziom: 9
Skille: 73/39
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() W tej samej sytuacji jestem Van'kleju xD
Po co mamy tracic Pacca jak skilujemy ;] Ostatnio edytowany przez Qenius - 18-07-2007 o 12:50. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki Sorcer~. Kolega mi jednak mówił, że kiedyś też kupił PACC, nie aktywował go i zaczął skilować i PACC znikł... Jednak chyba kłamał...
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() jeżeli nieprzepada to pomuż mi mam następujący problem: Orzymałem pacca na acc i aktywowałem go według instrukcji firmy DROM byłem zalogowany i pacc się niezaakceptował i dalej go nie mam co mam zrobić aby go na nowo zaakceptować?? |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Kraków
Świat: Morgana
Poziom: 70+
|
![]() Może Re-log?
This is my own world. HARDSTYLE MUSIC world! do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... QLIMAX See you next year...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2008
Imię: Siwy
Gildia: Hail Wings !
Świat: Furora
Poziom: 83
Skille: 85/65
Poziom mag.: 17
|
![]() =) Pacc nie przepada , ja sam też skillowałem dobre 2 tygodnie i dopiero aktywowałem pacca swego czasu =)
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Cytuj:
![]() Co do pytania głównego: Nieaktywowany pacc może sobie leżeć latami na koncie i będzie tam spokojnie czekał. ![]() |
|
![]() |