|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Występują tylko raz po SS no chyba że będzie "wyjątkowa sytuacja" i zresetują serwery i będzie clean
![]() P.S. Sorka za pytanko ale czy grałeś na RonOTS ? Bo jeśli tak to rozumiem czemu oto się pytasz..... ![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Cytuj:
Chodzi mi zupełnie o coś innego ;> Bo ostatnio zaobserwowałem sytuacje ze po pewnym czasie itemy leżące na ziemi " zrespiły " się od nowa.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2008
|
![]() 2 up malo grasz ^^
cleanow jest moze nawet i z 50 na samej Dark cathedral clean jest 5 razy dziennie a masowy clean jest tylko wtedy kiedy jest update ![]() www.otservlist.org ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Boomberman - 26-06-2008 o 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() @up
Skasuj ten link.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() 3xup i 2xup
Ok....bo wiecie kiedyś tam grałem i myślałem że on grał na RonOTS i myśli że tutaj jest tak samo(czyli czyszczenie all mapy co 30 minut) Sorry za błąd jakby co ;p @up Nie wiem czemu ale 2 raz mamy ten sam czas. Przypadek ;]?
Misja ma na tym forum dobiegła końca. Mam już to co potrzebne mi jest. Nawet nie wiecie jak naiwni byliście ;] "...Robie wszystko to, czego wiara mi nie zabroni." Ostatnio edytowany przez Mystlich - 26-06-2008 o 17:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() 2 up czemuz to dlatego ze wiecej typa gra na otsach niz na rl?
www.ots.pl www.ots-list.org www.otservlist.org Cleanu na rl tibi nigdy nie zobaczysz on sie robi tylko wtedy gdy ciebie na ekranie niema ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Boomberman - 26-06-2008 o 17:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() Co to tylko na ronie są cleany? Co do APO i innych syfów już nie ma?
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() apo to nie syf bo juz prawie 290 tam mam
a na rl to juz dawno mam 100 + i to wbity bez pacca ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No dobra nie ma mnie na ekranie... Ale kiedy sie to dzieje ?! I ile razy . . . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
|
![]() WRACAJĄĆ DO TEMATU, bo nie widzę żadnego posta odpowiadającego na pytanie zawarte w pierwszym.
"Cleany" czyli wymazanie całej powierzchni danego expowiska (ciała, przedmioty, loot bagi) są nie regularne, w każdym miejscu różne (w jednych w ogóle, a innych bardzo często). Nieregularne dla tego, że nie można zrobić cleana jeśli w danym miejscu ktoś przebywa. Chyba nie myślicie sobie, że kiedyś będziecie szli i nagle bum - wszystkie przedmioty z drogi znikną? Tak to właśnie działa... Kiedyś sobie zginąłem na edron dragach, a jak wróciłem nie było dosłownie nic na ziemi, nie było też mojego ciała z bohami w środku ![]() Podsumowując: nie da się dokładnie określić kiedy występują cleany w tibii. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Chyba jesteś śmieszny x_X
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Czyli wnioskując twoją wypowiedz ,nie możemy dokładnie określic kiedy bo ten czas jest róźny dla innych miejsc. Dziękuje Ci bardzo za pomoc! Pozdrawiam ;> |
|
![]() |
![]() |